Thomasen efter tysk rygte: Alt er åbent

Af Martin Davidsen
31. januar 2022

OB-anfører Jens Jakob Thomasens fremtid er stadig åben, idet midtbanemandens kontrakt udløbet 30.juni 2022. Han kan således tale frit med andre klubber, og spekulationerne om hans fremtid buldrer lystigt derudaf.

I weekenden kom det frem i tyske medier, at 2.Bundesliga-klubben Fortuna Düsseldorf er ude efter midtbanespilleren, men endnu er der ikke kommet mere frem end dette. Selv forholder Jens Jakob Thomasen sig ikke til de konkrete rygter.

“Jeg kommer ikke til at kommentere på konkrete klubber. Jeg har et halvt år tilbage af min aftale med OB, og derfor er der flere klubber, der har taget fat i min agent. Det er helt naturligt, men jeg har fuldt fokus på OB, og så tager min agent sig af de andre ting,” siger Jens Jakob Thomasen til Stemmer Fra Ådalen.

Ved dagens OB-træning er Jens Jakob Thomasen ikke til stede, men som Stemmer Fra Ådalen forstår det, er det ikke på grund af en forestående transfer. Jens Jakob Thomasen fokuserer således på det sportslige i den næste tid.

“OB og jeg er i løbende dialog, og det er stadig åbent, hvad der kommer til at ske. Der er ikke truffet en beslutning. Jeg kan ikke sige meget mere end det. Tiden må vise, hvad der sker. Mit eneste fokus lige nu er at levere en god pre-season frem mod forårssæsonen. Der er kommet nogle nye folk ind, og det bliver spændende at se dem og møde dem. Jeg glæder mig til vores træningslejr,” siger Jens Jakob Thomasen med henvisning til OB’s træningslejr i Tyrkiet.

OB-truppen rejser tirsdag og skal være i Tyrkiet i små to uger, og Jens Jakob Thomasen ønsker ikke at bidrage yderligere til snakken om hans egen fremtid. Han forventer dog, at han er OB-spiller i morgen, når transfervinduet er lukket.

“Alle de der spekulationer er op til min agent. Der er en dag tilbage af transfervinduet lige nu, så det er sandsynligt, at jeg er i OB i morgen, og jeg glæder mig til at klø på,” siger Jens Jakob Thomasen, der altså ikke har lagt sig fast på, om fremtiden er i OB, i en anden dansk klub eller i udlandet.

“Jeg kan ikke sige så meget til det. Der er interesse fra flere klubber, og jeg har allerede afvist nogle klubber. Det må folk så tolke som de vil. Jeg kan bare sige, at mit hjerte banker for OB, og så må vi se, hvad der sker. Alt er stadig åbent.”

Stemmer Fra Ådalen sætter yderligere fokus på OB’s transfervindue i det store Transfer Deadline Show, som vi sender på YouTube mandag aften kl. 20.30.

Abonnér på Stemmer Fra Ådalen på YouTube her.

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?