Special: Verden rundt med OB i hjertet

Af Martin Davidsen
15. november 2023

Det har ikke altid været lige let, men hjertet banker jo stadig for striberne. OB gennemgår lige nu en svær tid, men der er mange folk, der stadig holder af OB, og det er dem, vi sætter fokus på i denne special-udgave af Stemmer Fra Ådalen.

Det er ikke alle OB-sympatisører, der har mulighed for at se striberne live på stadion. For de mange OB-fans, der er bosat i udlandet, bliver nødt til at finde andre måder at følge med i OB’s kampe på. Så hvordan er det egentlig at følge OB, når man bor tusindvis af kilometer væk fra Odense? Og hvordan er OB med til at fastholde forholdet til Danmark og Odense for fynske udlandsdanskere? Det er nogle af de spørgsmål, som vi fokuserer på i denne Special-udgave af Stemmer Fra Ådalen.

Stemmer Fra Ådalens virksomhedspraktikant Andreas Jørgensen har selv boet i USA, hvor han brugte meget tid på at følge med i, hvad der foregik i og omkring OB. Han syntes derfor, at det var nærliggende at sætte fokus på temaet i denne podcast. Derfor har han talt med fire OB-sympatisører, som er bosat rundt omkring i verden. Og vi kommer godt rundt. Vi skal en tur til Polen, Sverige, og så skal vi også med ombord på et Mærsk-skib, inden vi slutter af i Mexico.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Tømrerfirmaet JM og med støtte fra Klub SFÅ.

Tømrerfirmaet JM er en odenseansk virksomhed, der drives af to OB-fans, som gennem flere år har støttet Stemmer Fra Ådalen. Tømrerfirmaet JM har tre år i træk været nomineret til prisen som Årets Tømrer, og hvis du skal bruge en dygtig og erfaren tømrer, så udfører Tømrerfirmaet JM i Odense store såvel som små snedker- og tømreropgaver. Læs mere her. 

Husk også, at du kan blive medlem af Klub SFÅ for bare 59 kroner om måneden. Som medlem af Klub SFÅ støtter du Stemmer Fra Ådalens arbejde og får samtidig del i en række fordele. Læs mere og bliv medlem af Klub SFÅ her. 

Denne udgave af SFÅ kan høres i din foretrukne podcast-app eller via nedenstående afspiller. 

Credits:
Partnere: Tømrerfirmaet JM
Støtte: Klub SFÅ
Musik: Mads Julius Dyrst
Speaks: Jacob Klærke
Foto: Nicolai Berthelsen
Interviews: Andreas B. Jørgensen
Vært og produktion: Martin Davidsen

Skriv en kommentar

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?