Podcast: SFÅ Talent – fokus på den stærke årgang 2006

Af Martin Davidsen
9. juni 2022

Der løber en spændende årgang af talentfulde fodboldspillere rund i Ådalen i øjeblikket. OB’s U17-hold består af en række spillere fra Årgang 2006, og det har blandt andet udmøntet sig i form af en placering i toppen af U17-ligaen samt rekordmange landsholdsspillere fra samme fynske årgange.

I denne udgave af Stemmer Fra Ådalens talent-serie SFÅ Talent sætter vi fokus på Årgang 2006 og perspektiverne for nogle af de mest spændende OB-talenter. I udsendelsen medvirker OB’s U17-træner Niklas Vincentz og U19-træner Ivan Poulsen. Vært er Martin Davidsen.

Udsendelsen er en del af Stemmer Fra Ådalens programrække om talentudviklingen i OB. Disse udsendelselser er bragt i samarbejde med LZ Køreskole. LZ drives af Loay Zeraiq og er en dynamisk og lærerig køreskole, der lægger vægt på at det skal være sjovt at tage kørekortet. Derfor er det hos LZ Køreskole vigtigt at opretholde det sociale, så man som elev føler sig tilpas i undervisningen. LZ Køreskole er også partner på OB’s akademi, hvor de blandt andet laver undervisning for akademispillerne og også førsteholdsspillere. Læs mere om LZ Køreskole her. 

Man kan støtte Stemmer Fra Ådalens arbejde ved at tegne et frivilligt abonnement via websitet 10er.dk. Klik her for at støtte Stemmer Fra Ådalen. Inde på Stemmer Fra Ådalens webshop er det også stadig muligt at købe både plakater, t-shirts, bøger og kopper. Besøg Stemmer Fra Ådalens webshop her.

Stemmer Fra Ådalens jingler er lavet af Mads Julius Dyrst.

Lyt til podcasten via din foretrukne podcast-app eller via nedenstående link:

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: