Podcast: SFÅ Talent – fokus på den fynske målmandsfabrik

Af Martin Davidsen
30. april 2022

Nu er det blevet tid til en ny udgave af Stemmer Fra Ådalens podcast-serie om talentudviklingen i OB. I det månedlige format SFÅ Talent sætter vi spot på forskellige aspekter af talentudviklingen i OB, og denne gang skal det handle om målmænd.

For OB har en lang og stolt tradition for at have dygtige målmænd i truppen, og de senere år er flere talentfulde målmænd blevet udklækket på OB’s akademi. Derfor har vi inviteret målmandstræner Lars Bjerring i studiet sammen med OB’s 18-årige tredjemålmand Magnus Worsøe Nielsen, der har været en del af OB i en årrække og nu jagter et gennembrud på førsteholdet.

Hør i udsendelsen om arven fra Lars Høgh, om de basale målmandsfærdigheder i OB, om Sayouba Mandés særlige rolle i truppen og om at have to OB-målmænd på samme ungdomslandshold – samt meget mere.

Partner på SFÅ Talent er LZ Køreskole, der er en odenseansk køreskole, som gør tingene lidt anderledes. LZ Køreskole støtter Stemmer Fra Ådalen i den nye talentsatsning. LZ drives af Loay Zeraiq og er en dynamisk og lærerig køreskole, der lægger vægt på at det skal være sjovt at tage kørekortet. Derfor er det hos LZ Køreskole vigtigt at opretholde det sociale, så man som elev føler sig tilpas i undervisningen. LZ Køreskole er også partner på OB’s akademi, hvor de blandt andet laver undervisning for akademispillerne og også førsteholdsspillere. Læs mere om LZ Køreskole her. 

Man kan støtte Stemmer Fra Ådalens arbejde ved at tegne et frivilligt abonnement via websitet 10er.dk. Klik her for at støtte Stemmer Fra Ådalen. Inde på Stemmer Fra Ådalens webshop er det også stadig muligt at købe både plakater, t-shirts, bøger og kopper. Besøg Stemmer Fra Ådalens webshop her.

Stemmer Fra Ådalens jingler er lavet af Mads Julius Dyrst.

Lyt til podcasten via din foretrukne podcast-app eller via nedenstående link:

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: