Podcast: SFÅ Talent – akademistatus med Tonny Hermansen

Af Martin Davidsen
20. maj 2022

OB’s akademi får mere og mere opmærksomhed i disse år, og aktuelt er der flere ting at glæde sig over for akademichef Tonny Hermansen. De bedste ungdomshold ligger i toppen af deres rækker, OB har solgt unge talenter til udlandet og i den seneste rapport fra DBU tildeles OB en femteplads med 4,5 stjerner ud af fem mulige i vurderingen af akademiets arbejde.

Men der er stadig et stykke arbejde at gøre, for hvordan sikrer OB, at talenterne er dygtige nok til at begå sig i Superligaen? Hvordan balancerer man mellem salg af talenter og det at styrke førsteholdet med akademispillere? Og hvordan er samarbejdet mellem akademi, Superliga og den øverste ledelse med Niels Thorborg i spidsen?

Det er nogle af de spørgsmål, vi stiller i denne udgave af Stemmer Fra Ådalens podcast. Her interviewer Martin Davidsen OB’s akademichef Tonny Hermansen, der har været en del af klubben siden 2016 og har kontrakt frem til sommeren 2028.

Udsendelsen er en del af Stemmer Fra Ådalens programrække om talentudviklingen i OB. Disse udsendelselser er bragt i samarbejde med LZ Køreskole. LZ drives af Loay Zeraiq og er en dynamisk og lærerig køreskole, der lægger vægt på at det skal være sjovt at tage kørekortet. Derfor er det hos LZ Køreskole vigtigt at opretholde det sociale, så man som elev føler sig tilpas i undervisningen. LZ Køreskole er også partner på OB’s akademi, hvor de blandt andet laver undervisning for akademispillerne og også førsteholdsspillere. Læs mere om LZ Køreskole her. 

Man kan støtte Stemmer Fra Ådalens arbejde ved at tegne et frivilligt abonnement via websitet 10er.dk. Klik her for at støtte Stemmer Fra Ådalen. Inde på Stemmer Fra Ådalens webshop er det også stadig muligt at købe både plakater, t-shirts, bøger og kopper. Besøg Stemmer Fra Ådalens webshop her.

Stemmer Fra Ådalens jingler er lavet af Mads Julius Dyrst.

Lyt til podcasten via din foretrukne podcast-app eller via nedenstående link:

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: