Podcast: Øens Hold Special – med fokus på svensk besøg og klubnetværk

Af Martin Davidsen
7. maj 2022

Hvorfor er der pludselig svensk interesse for OB’s Øens Hold-koncept? Hvordan fungerer et klubsamarbejde i praksis? Og hvordan arbejder OB med at udvikle netværket af fynske klubber i fremtiden? Det er nogle af de spørgsmål, vi stiller i denne udgave af Stemmer Fra Ådalens serie om det fynske fodboldfællesskab med Øens Hold i centrum.

Her sætter vi fokus på OB’s dialog med den svenske klub IFK Norrköping, der har været på besøg i Ådalen samt den udvikling af Øens Hold-konceptet, som er i gang i disse år. I studiet er OB’s Øens Hold-ansvarlige Jesper Eriksen samt talentchef Mads Holm, der hver især sætter ord på forskellige aspekter af Øens Hold. Vært er Martin Davidsen.

Udsendelsen er en del af Stemmer Fra Ådalens programrække om det fynske fodboldfællesskab med Øens Hold i centrum. Programmerne er bragt i samarbejde med Energi Fyn. Energi Fyn er regionens store energiselskab, der med konceptet FynskSupport støtter fynsk talentudviklingLæs mere på energifyn.dk/fynsksupport.

Man kan støtte Stemmer Fra Ådalens arbejde ved at tegne et frivilligt abonnement via websitet 10er.dk. Klik her for at støtte Stemmer Fra Ådalen. Inde på Stemmer Fra Ådalens webshop er det også stadig muligt at købe både plakater, t-shirts, bøger og kopper. Besøg Stemmer Fra Ådalens webshop her.

Stemmer Fra Ådalens jingler er lavet af Mads Julius Dyrst.

Find podcasten i din foretrukne podcast-app eller via nedenstående link:

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?