Podcast: Fra leg til Superliga – talentudvikling i spillerperspektiv

Af Martin Davidsen
17. november 2021

For stort set alle sportsudøvere begynder det som en leg. Længe inden der kommer penge, agenter og sponsorer ind i billedet, har de fleste fodboldspillere slidt deres første fodboldstøvler op hjemme i baghaven eller i den lokale foreningen, men i takt med, at alderen og niveauet er blevet højere, er tilgangen til sporten også blevet mere alvorlig.

Men hvordan går man fra leg til alvor i fodboldens verden? Hvad har de fynske Superliga-spillere lært på akademiet? Og betyder det overhovedet noget at repræsentere sin lokale klub i Superligaen? Vi taler om det hele i denne udgave af Stemmer Fra Ådalen.

I denne special taler vi med tre OB-spillere, der alle har fortid i mindre fynske klubber og på OB’s akademi, og som i dag er en del af klubbens Superliga-hold: Jens Jakob Thomasen, Christian Vestergaard og Hans Christian Bernat. Vært er Martin Davidsen.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Energi Fyn. Energi Fyn er en regionalt forankret energikoncern, ejet af 210.000 fynske andelshavere. Energi Fyn er også sponsor af Øens Hold, som er OB’s store klubsamarbejde og en del af hele det fynske fodboldfællesskab, som OB og OB’s akademi står på skuldrene af. Energi Fyn er også initiativtager til konceptet FynskSupport, hvor man kan støtte sin lokale idrætsklub gennem sin el- og naturgasaftale hos Energi Fyn. Hver gang man tænder for strømmen eller varmen fra sit gasfyr, går der penge til den lokale klub. Læs mere om FynskSupport her.

Udsendelsen er også støttet af Albani og de trofaste lyttere på obstemmer.10er.dk.

Lyt til podcasten i din foretrukne podcast-afspiller eller via nedenstående link:

https://soundcloud.com/obstemmer/291-special-fra-leg-til-superliga-talentudvikling-i-spillerperspektiv

 

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: