Nu åbner SFÅ’s nye webshop – med nye varer på hylderne

Af Martin Davidsen
21. november 2021

Julen nærmer sig, og det er tid til at finde den perfekte gave til fodboldelskeren, svigerfaren og fynboen, der har alt. Men frygt ej, Stemmer Fra Ådalen er klar med nyt merchandise i form af både t-shirts, kopper og plakater, der kan findes i vores nye webshop.

Tjek Stemmer Fra Ådalens webshop her. 

Vi har fået produceret fem forskellige plakater med forskellige citater af OB-legenden Richard Møller Nielsen. Alt sammen med enten Fyn eller fodbold i centrum. Desuden kan vi præsentere en ny t-shirt i dyb mørkeblå med påskriften “Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi nogle svin gnubber sig op ad stammen.” Alle de nye produkter er eksklusive og kun trykt i et begrænset antal eksemplarer – så vær hurtig ved bestillingen.

Endelig er der fortsat bøger og kopper på hylderne, og vi har – synes vi selv – strikket nogle gode priser sammen.

Vores webshop har desuden fået et ansigtsløft, så det hele foregår mere automatisk og digitalt. Man kan både betale med kontooverførsel, MobilePay og VISA-kort – og vi arbejder på at få Mastercard-betalingsløsningen til at virke hundrede procent. Oplever man problemer, bedes man henvende sig til redaktion@obstemmer.dk.

Alle indtægter fra Stemmer Fra Ådalens webshop går til udvikling og produktion af Stemmer Fra Ådalens forskellige medieudgivelser i form af artikler, video og podcast.

Tjek Stemmer Fra Ådalens webshop her. 

Det er også muligt at støtte Stemmer Fra Ådalen via 10er.dk – klik her. 

Læs mere om udviklingen af Stemmer Fra Ådalens univers her. 

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: