Klub SFÅ: Stil spørgsmål til specialpodcast

Af Martin Davidsen
14. november 2023

Der er pause i Superligaen, men der er rigeligt at tale om, når det handler om OB, og derfor planlægger vi en særudgave af vores podcast senere i denne uge.

Vi giver nu medlemmer af Klub SFÅ mulighed for at stille spørgsmål til programmet, hvor nogle af Stemmer Fra Ådalens faste panelister giver deres syn på rigets tilstand i OB.

Men hvad bør vi diskutere? Hvilke emner og spørgsmål er mest presserende at få svar på? Det kan medlemmer af Klub SFÅ være med til at præge.

Medlemmer af Klub SFÅ kan stille spørgsmål i kommentarfeltet under denne artikel – husk at log ind med din profil på obstemmer.dk. Log ind via dette link. 

BLIV MEDLEM KLUB SFÅ – KLIK HER

5 Kommentarer

 1. Peter Ingemann Nielsen 14. november 2023 kl. 12:55

  Det kunne være fint at gennemgå OB’s startopstilling spiller for spiller. Hvor dårlig er OB’s trup egentlig? Mit eget synspunkt er, at det alt for sent er gået op for både klub og fans, hvor ringe niveauet er efter sommerens transfervindue. Det er vel reelt kun Helander, Slotsager, Al Hajj og til dels Owusu og Deedson, der har et tilfredsstillende niveau?

 2. Silas Jakobsen 14. november 2023 kl. 12:57

  Hej SFÅ,

  Tidligere har vi sagt farvel til spillere med begrundelser som ‘resultatbærere” i negativ forstand og nyt blod og nye kræfter er nødvendige for at bryde dødvandet.

  Det ser ikke ud til at bedres lige foreløbig og der er et decideret hjemmebanekompleks.

  En ting er ændringer på træningsbanen og en smuttur til Alicante MEN,
  – Hvad gør klubben på det mentaleplan for at hjælpe spillerenes tanker, sind og selvbillede i den rigtige retning?

  Vi har jo set f.eks. BS Christiansen hjælpe spillerene i FCM med at holde fokus.

  Tak for jeres gode dækning af vores allesammens klub.

 3. Steffen Warn 14. november 2023 kl. 14:19

  Hej med jer, tak for nogle super gode podcast.
  Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at i arbejdede lidt med, om OB virkelig er dyb modstander af brug af mentaltrænere.
  Jeg synes det skriger til himmelen at de i den grad har brug for det, en af mine gode venner arbejder som mentalcoach i FCM og for flere andre sportsfolk. og når jeg snakker med ham, er det indlysende at det har en voldsomt god effekt, og lige præcis i den situation OB er lige nu skriger det til himmelsen at de i den grad kunne bruge en.
  Jeg ved at enkelte spillere selv, og for egen regning har hyret en personlig coach, men burde OB ikke sørge for den slags, men på den anden side når de selv skal betale for træningslejr, skal de vel også selv betale for en mentaltræner 🙂

 4. Claus Remfeldt 15. november 2023 kl. 12:00

  Hvem kommer først i Europa – Herreholdet eller Dameholdet?

 5. Christian Mogensen 16. november 2023 kl. 21:27

  Hej SFÅ

  Spørgsmål:

  Er det ikke bare alt det uro uden for banen , senest Steffen Nielsen sagen , som er medvirkende til de manglende resultater på banen hvor spillerne samtidig er ramt mentalt af de manglende resultater + måske at spillertruppen ikke har det allerbedste sammenhold uden for banen.

Skriv en kommentar

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?