Issam Jebali om FCN og kontraktforlængelse

Af Frederik Hestbjerg
10. august 2021

SFÅ var dagen efter nederlaget til FCN på 3-1 tilstede til dagens træning i Ådalen. Dem der spillede over 60 minutter fik lov til at lunte rundt og lave restituerende øvelser, mens at de andre spillere kørte en lang række intensive kampøvelser og kampspil.

En af dem der spillede mere end 60 minutter mod FCN, var Issam Jebali, som SFÅ fangede til en kort snak om hans egen præstation & kontraktforlængelse.

 

Issam Jebali, kan du tale os igennem gårsdagens kamp og din præstation

“Jeg er hverken tilfreds med min præstation og holdet er ikke tilfreds med deres. Vi tog afsted for at få 3 point og havde også høje forventninger, men den første halvleg var virkelig dårlig. Jeg følte at vi ikke mødte op med dette rette mindset til kampen”

Og du scorede dit første mål i denne sæson, hvordan føles det?

“Jeg selvfølgelig glad for at score for at score til 1-1 og jeg synes også målet gav en god start på 2. halvleg og en god energi. Mål giver altid ekstra motiviation til en spiller og jeg er da glad for at havde åbnet min konto, men jeg vil gerne score meget mere og det ser jeg frem til. Selvom mål og assists gør mig glad, vil jeg nu hellere foretrække at vinde”

For et par måneder siden nævnte du i et andet medie at du dengang snart skulle træffe en stor beslutning. Var den store beslutning din kontraktforlængelse?

“Det var en stor beslutning, jeg var også dengang indstillet på at forlænge og på at tage den udfordring der var i OB. Jeg kom i første omgang til OB fordi de havde ambitioner om at komme tilbage til toppen og de er en stor klub. Sæsonen før jeg kom til, kom de sikkert i top 6 og næsten i top 4. Jeg tror på mig selv, holdet og klubben på at vi godt kan klare den udfordring, det er at komme i top 6 og tilbage til toppen”

Så den nye strategi var en af grundene til at du valgte at forlænge?

“Ja præcis. OB er en stor klub, og der sker en række nye tiltag nu, der skal hjælpe os. Det hele føles godt og jeg har en god fornemmelse. Vi kigger fremad og der er mange ting som bliver forbedret, som ikke bare er spillet på banen, men også det rundt om. Klubben trives og vi trives så vi skal arbejde hånd i hånd. Der er selvfølgelig en del ting der skal ‘levels up’, det tager tid, men jeg føler vi er på rette spor. Det hele er en proces, det tager tid, det ændrer dog ikke på at jeg vil være så glad, hvis jeg kunne være med til at klubben tilbage til toppen”

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: