Transfer: OB henter 22-årig serber til midterforsvaret

Af Martin Davidsen
27. januar 2022

OB er klar med vinterens første handel. Fynboerne henter således den serbiske midtstopper Mihajlo Ivančević til klubben med øjeblikkelig virkning.

Mihajlo Ivančević kommer til OB fra den serbiske klub FK Spartak Subotica, hvor han har spillet de seneste par sæsoner. Ivančević beskrives som en fysisk stærk og duelstærk midterforsvarer, der også har gode pasningsevner med begge fødder. I en alder af 22 år har han spillet 60 kampe for Spartak Subotica med hele 21 gule kort til følge. Det er altså angiveligt en hård spiller, som nu kommer til OB.

Den 190 centimeter høje Mihajlo Ivančević har tidligere spillet et par kampe for det serbiske U19-landshold, men har ellers primært gjort sig bemærket hos det serbiske midterhold Spartak Subotica, hvor han i dele af denne sæson har båret anførerbindet. Han havde oprindeligt kontrakt med den serbiske klub frem til 31.december 2023, men OB har altså betalt en transfersum og sikret sig den serbiske midtstopper. Mihajlo Ivančević har underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2025.

Med tilgangen af Mihajlo Ivančević råder OB nu over en række midterforsvarer, og der er altså øget konkurrence til positionen, der også dækkes af Jeppe Tverskov, Kasper Larsen, Alexander Juel Andersen, Jonathan Khemdee, Robin Østrøm og Christian Vestergaard.

Stemmer Fra Ådalen følger op på handlen, når der torsdag aften optages podcast. Podcasten forventes klar omkring kl. 23.00.

 

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: