Tømrerfirmaet JM er ny partner hos Stemmer Fra Ådalen

Af Martin Davidsen
15. januar 2021

Stemmer Fra Ådalen kan byde velkommen til Tømrerfirmaet JM som ny partner på formaterne SFÅ Special og SFÅ Magasinet. 

Stemmer Fra Ådalen er glad for at kunne fortælle, at vi har fået en ny samarbejdspartner med ombord på vores medieprojekt. Tømrerfirmaet JM har således lavet en aftale, der sikrer, at Stemmer Fra Ådalen kan lave mere godt indhold i løbet af de næste uger og måneder.

Tømrerfirmaet JM bliver således partner på to månedlige udgivelser i form af formaterne SFÅ Special og SFÅ Magasinet. I SFÅ Magasinet dyrker vi fællesskabet omkring OB og forsøger at blive klogere på, hvad OB egentlig er for en størrelse. Og i vores forskellige Special-formater sætter vi et dybdegående spot på forskellige temaer med OB i centrum.

Stemmer Fra Ådalens redaktør Martin Davidsen glæder sig over samarbejdet med Tømrerfirmaet JM.

“Vi forsøger hele tiden at blive bedre og lave interessant og kvalitetsfyldt indhold. Det kræver tid og dermed også penge, og derfor er vi afhængige af, at indgå de her kommercielle partnerskaber. Vi er glade for, at Tømrerfirmaet JM kan se potentialet i Stemmer Fra Ådalen, og vi glæder os til at lave en masse godt indhold med Tømrerfirmaet JM i ryggen,” siger Martin Davidsen.

Tømrerfirmaet JM er baseret i Odense og udfører alt fra små opgaver til totalentrepriser. Firmaet består af to tømrermestre, som har slået deres tømrerfirmaer sammen. Dermed kan de udføre alt fra små private opgaver til lidt større entrepriser. De har 11 medarbejdere, og som kunde kan man altid forvente en god service og en professionel rådgivning, når der skal udføres en opgave i hjemmet eller hos en virksomhed.​

“Stemmer Fra Ådalen og Tømrerfirmaet JM har nogenlunde samme målgruppe, og derfor er det her samarbejde også oplagt. Vi er stadig på udkig efter flere samarbejdspartnere, og der er heldigvis flere gode nyheder på vej,” siger Martin Davidsen.

I forbindelse med partnerskabet vil man en gang om måneden kunne vinde værktøj fra Tømrerfirmaet JM i forskellige konkurrencer på Stemmer Fra Ådalens facebook-side.

 

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: