Interview: Tarik Ibrahimagić om sit indhop, Anders Klynge og det næste mål

Af Frederik Hestbjerg
14. august 2021

Tarik Ibrahimagić var i sidste runde på banen for første gang i denne sæson. I næste runde hedder modstanderen Silkeborg, hvor den tidligere OB spiller Anders Klynge spiller. For både Tarek og Anders kan kampen i runde 5 bliver en anderledes oplevelse, SFÅ tog en snak med Tarek om dette.

 

Tarik Ibrahimagić, du er tidligere OKS-dreng og der er en chance for at du skal op imod din ven, og tidligere medspillere & OKS-dreng, Anders Klynge. Hvad tænker du om det, når det er første gang i karrieren?

“Ja det er jo første gang, det bliver da lidt underligt. Vi er jo næsten bedste venner, vi har kendt hinanden siden vi var helt små”

 

Der ligger også et ikonisk billede dig og ham fra OKS-tiden.

“Præcis og folk der har set billedet, ved at vi har spillet sammen siden vi var helt små i OKS. Han er et år ældre end mig, så der var lige en kort periode i OB, hvor vi ikke spillede sammen. Jeg kom til som U14 og han som U15, men fra U17 og frem til Superligaen spillede vi altid sammen. Vi har delt mange gode stunder sammen, kørt sammen i skole da vi gik på gym og vi er jo stadig i kontakt hvis ikke dagligt så i hvert fald på ugentlig basis. Vi har også skrevet om at vi måske skal spille mod hinanden”

 

Men du har ikke gjort dig nogle tanker om hvordan du vil gribe det an?

“Det er jo kamp, det er fedt at spille og når det er i kampens hede, så tænker man ikke over at man spiller mod sin bedste ven. Så spiller man bare og skulle der være en duel, så er der no mercy. Jeg spiller for OB og OB skal vinde, sådan er det bare. Men efter kampen kan det godt være at de 2 med nummer 21 bytter trøje.”

 

OB har gjort noget ud af at præsentere dig i år, ved at lave en lille video hvor du reflekterer over det seneste år. Hvordan synes du selv at sæsonstarten har været for dig personligt?

“Jeg synes jeg har haft en god opstart, jeg har spillet mig tættere ind på holdet. Det var dejligt at komme ind mod FCN, jeg fik nogle minutter og så er jeg selvfølgelig ærgerlig over at det er mig der er med i deres mål til 3-1. Overordnet set, synes jeg dog stadig at det var positivt at komme ind og få vist mig frem”

 

Hvis man ser bort fra den ene fejl, kan du så sætte nogle ord på din præstation, selvom det er et kort indhop?

“Jeg får rimelig mange aktioner på kort tid, jeg får spillet det jeg gerne vil. Jeg får spillet frem i banen, samt vent op. Jeg synes jeg var tilpas rolig og fattet samtidig. Så overordnet set synes jeg det er en fin præstation bortset fra den ene fejl. Så forhåbentlig mere spilletid.

 

Og mere spilletid er målet fornemmer jeg?

“Ja, at få så meget spilletid som muligt”

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: