Stemmer Fra Ådalen fejrer fødselsdag på Anarkist – UDSAT

Af Martin Davidsen
4. marts 2020

Stemmer Fra Ådalen fejrer 3-års-fødselsdag med et brag af en podcast-aften. Masser af interessante temaer og spændende gæster kommer på scenen.

Af Martin Davidsen, redaktør, Stemmer Fra Ådalen

I foråret 2017 nåede Stemmer Fra Ådalen for første gang ud i æteren som et medie med udelukkende fokus på OB. Kernen i Stemmer Fra Ådalen er produktionen af podcasts, og i år kan vi fejre tre års fødselsdag.

Det gør vi torsdag den 2. april på vores stambar Anarkist i Odense, hvor vi i samarbejde med Albani holder et brag af en podcast-aften med masser af OB-snak live fra scenen. Programmet er under udarbejdelse, men det ligger allerede nu fast, at vi kommer til at sætte fokus på rigets tilstand i OB og lave optakt til slutspillet i Superligaen. Desuden er en særlig del af aftenen sat af til et segment med fokus på udviklingen af Odense Stadion og stadionoplevelsen.

Vi kan allerede nu afsløre, at disse gæster kommer på scenen for at deltage i debatten: 

Simon Voetmann
Morten Skov
Peter Brix
Tim Vermund, byrådsmedlem i Odense Kommune (S)
Christoffer Lilleholt, byrådsmedlem i Odense Kommune (V)
Jack Jørgensen, kommerciel chef i OB

Vi arbejder på at kunne præsentere flere gæster, og vi håber, at så mange som muligt vil dukke op. Der er gratis adgang, og man kan tilkendegive sin interesse i begivenheden inde på vores Facebook-side via dette link.

 

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: