Slukøret Jakob Breum: Jeg er super ærgerlig

Af Martin Davidsen
27. februar 2022

18-årige Jakob Breum fik 25 minutter på banen, da OB søndag aften spillede 2-2 mod FC Midtjylland i den sene Superliga-kamp på stadion i Odense.

Breum var tæt på at blive den store helt, da han fik en stor mulighed foran mål i kampens allersidste OB-angreb ved stillingen 2-2, men det lykkedes ikke den unge fynbo at prikke bolden i mål. Han var derfor slukøret, da han mødte Stemmer Fra Ådalen efter kampen.

“Det er en chance, der skal give et mål 9½ ud af 10 gange. Det var så den halve gang, det ikke gav mål. Det er jeg ikke helt tilfreds med. Jeg er ærgerlig over, at jeg ikke kan lave det mål, der giver sejren. Jeg synes, vi fortjener vi den. Jeg synes, vi leverer en god indsats; jeg er bare super ærgerlig over ikke at score til sidst,” siger Jakob Breum til Stemmer Fra Ådalen.

Han blev skiftet ind ved stillingen 2-1 til OB, og han mener, at OB trods alt leverede en god præstation.

“Vi har et resultat, vi skal forsvare, så det er en svær kamp at komme ind i. Jeg synes dog, at vi forsvarer fint. At de så scorer på en standardsituation; det er hvad det er. Det er en svær kamp at komme ind i, men vi forsvarer, som vi skal og holder dem egentlig væk fra chancer,” mener Jakob Breum.

Den unge offensivspiller startede inde i forårets første kamp i Parken, og mange havde forventet, at han ville få en ny plads i startopstillingen mod FC Midtjylland, men OB-træner Andreas Alm havde altså foretrukket Emmanuel Sabbi.

“Det er som det er. Jeg selvfølgelig lidt skuffet, men når man så får chancen, skal man også løbe ind og tage den. Jeg går efter at gøre mit bedste, når jeg får chancen, eller når jeg kommer ind. I sidste ende er det er Alms beslutning, og han valgte Sabbi i dag, så må jeg bare gøre mit bedste, når jeg kommer ind,” siger Breum.

Trods skuffelsen søndag aften er Jakob Breum sikker på, at både han og OB kan komme stærkt tilbage.

“Ja, selvfølgelig kan vi det, og jeg er sikker på, at vi kan rejse os igen. Vi har spillet to gode kampe, der desværre kun har givet ét point. Vi skal nok rejse os som hold ,og jeg skal nok selv også komme ovenpå igen, så det er jeg ikke nervøs for,” siger han.

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: