SFÅ Optakt: Kan OB skabe overraskelsen i Farum?

Af Martin Davidsen
22. februar 2023

Der venter en vanskelig opgave for OB fredag aften, når fynboerne skal til Farum og møde Superligaens tophold fra FC Nordsjælland. Samtidig er der stadig usikkerheder omkring flere spillere, idet det næppe er sikkert, at Martin Hansen, Bjørn Paulsen eller Tobias Slotsager bliver klar til kampen, mens Yankuba Minteh er sygemeldt.

Der er med andre ord nok at tale om i denne udgave af SFÅ Optakt – vores nye format, hvor vi kigger frem mod OB’s kommende kamp i selskab med en række folk med indsigt i kampen. Denne gang taler vært Martin Davidsen med:

  • OB’s assistenttræner Frank Hjortebjerg om taktisk fokus mod FCN
  • SFÅ-panelist Asser Vittrup Nielsen om kampens perspektiver
  • Sportsjournalist på Frederiksborg Amts Avis Rudi Dalsgaard om FC Nordsjælland

Programmet er bragt i samarbejde med Odense Bolig og Energi Fyn.

Odense Bolig ejer og administrerer en portefølje på ca. 2100 lejemål og velholdte og attraktive ejendomme fordelt på beboelse (primært), erhverv og garager. Der er garanti for højt serviceniveau og god kvalitet til konkurrencedygtige priser. Lige nu har Odense Bolig fire lejligheder til leje på Thurøgade i Odense – det er moderniserede lejligheder i Skibhuskvarteret i Odense, hvor der er kort afstand til både indkøb, offentlig transport, skoler og centrum. Der er med andre ord alt, hvad hjertet begærer, og det er lejligheder, der bare skal ses. Se et eksempel på en af boligerne på Thurøgade her.

EnergiFyn er det store regionale energiselskab, der er ejet af mere end 200.000 fynske andelshavere. EnergiFyn er også initiativtager til FynskSupport. Her kan du støtte din lokale klub eller forening med et fast beløb, hver gang du bruger el eller naturgas i dit hjem. Det koster ikke dig noget; Energi Fyn betaler hele støtten. Det eneste, du skal gøre, er at vælge FynskSupport, når du køber el eller naturgas. Og så bestemmer du selvfølgelig selv, hvem der skal have støtte fra din aftale. Du kan vælge mellem mere end 600 fynske fællesskaber. Læs mere hos EnergiFyn via dette link.

Husk at du kan støtte Stemmer Fra Ådalen via 10er.dk på dette link.

Stemmer Fra Ådalens jingler er lavet af Mads Julius Dyrst. Speaks er lavet af Jacob Klærke.

Foto: Nicolai Berthelsen

Denne udgave af Stemmer Fra Ådalen kan høres i din foretrukne podcast-app eller via nedenstående afspiller:

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?