SFÅ Magasinet: Assistenten, ‘Røde’, berlineren og genåbningen

Af Martin Davidsen
22. april 2021

Stemmer Fra Ådalen er klar med en ny udgave af SFÅ Magasinet. Denne gang med fokus på en assistentforlængelse en rød stribet legende, en musiker og stadionåbningen.

Tilskuerne kommer tilbage, assistenten forlængelse og både legender og kendisfans følger med på afstand. Der er nok at tale om i denne måneds udgave af SFÅ Magasinet, hvor værterne Simon Voetmann og Martin Davidsen byder indenfor til en snak med en række personer med OB på hjernen og i hjertet.

Denne gang taler Voetmann og Davidsen med disse personer:

  • OB-assistent Henrik Hansen fortæller om sin forlængelse med OB og rolle i klubben.
  • Forsvarslegenden Johnny ‘Røde’ Hansen fortæller om sin tid i OB, der bød på over 250 kampe, et mesterskab, en pokaltitel, et mirakel i Madrid og meget mere.
  • Musikeren Frederik Vedersø, fortæller om at være talentfuld ungdomsspiller i OB, inden han gik over til at være passioneret fan, der nu følger klubben fra hjemmet i Berlin.
  • OB’s kommercielle chef Jack Jørgensen fortæller om genåbningen af stadion og forventningerne til søndagens kamp, hvor der nu må komme 5.000 tilskuere på tribunerne. Og så runder han også OB’s klubstrategi, der snart bliver præsenteret.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Tømrerfirmaet JM, der er fast partner på SFÅ Magasinet. Tømrerfirmaet JM bakker op om fællesskabet omkring OB og kan bookes til diverse tømreropgaver via dette link.

Stemmer Fra Ådalen støttes ligeledes af Albani og af brugerne på obstemmer.10er.dk.

Lyt til programmet her:

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: