Sådan støtter du Stemmer Fra Ådalen på 10er.dk

Af Martin Davidsen
18. november 2021

Vi har et stort ønske om at få Stemmer Fra Ådalen til at vokse og blive et bæredygtigt foretagende flere år frem. Vi ønsker at så mange af vores lyttere som muligt føler sig som en del af holdet. Fællesskabet skal være endnu stærkere. Derfor lancerer vi nu en kampagne frem mod årsskiftet, hvor målet er at få flere lyttere med ombord på crowdfunding-sitet obstemmer.10er.dk. Her kan man selv vælge det beløb, man støtter Stemmer Fra Ådalen.

Det er ret simpelt: Man klikker på dette link, vælger det beløb, man vil betale pr. podcastudgivelse og indtaster sine kontooplysninger. Hver måned bliver man så trukket et fast beløb. Vi vil i 2022 bestræbe os på at udgive mellem otte og 10 podcasts om måneden, så støtter man med ti kroner pr. udsendelse, vil det altså koste mellem 80 og 100 kroner at være ”frivillig abonnent” på Stemmer Fra Ådalen om måneden. Det er helt frivilligt og uden binding – og det er markant billigere end stort set alle aviser og magasiner, der findes derude. Til gengæld bliver man en del af et fællesskab og støtter man et medie, der i høj grad er drevet af dedikation og som kun har et formål: At blive klogere på verdenen i og omkring OB.

Støt Stemmer Fra Ådalen via 10er.dk – klik her

Vi sætter pris på alle vores lyttere og følgere, men vi holder særligt af jer, der støtter os på 10erdk. Derfor vil vi fortsat udlodde eksklusive præmier – endda i højere frekvens, og vi planlægger også at kigge på muligheden for at lave flere live-arrangementer eller nyhedsbreve. Måske skal vi nogle gange lave sessions, hvor der kun er adgang for jer, der støtter os på 10erdk. Det kan også komme på tale med rabatordninger, men vi træder varsomt, for vi vil fortsat gerne favne alle typer OB-fans. Det vigtigste for os er imidlertid, at alt journalistisk indhold er gratis. Podcasts, videoer og artikler skal være frit tilgængeligt for alle, men vi rækker hånden ud til alle lyttere, som vi håber, vil hjælpe os med at vokse. Lige nu er der omkring 150, der støtter os på 10erdk – vi har et håb om at nå 200 støtter inden årsskiftet. Så smut ind på 10erdk, og tag fat i din bedste OB-ven og få ham/hende til at gøre det samme. Det vil betyde alverden; ja helt konkret betyder det, at vi kan sætte nogle af vores nye skibe i søen og styrke dækningen af Odense Boldklub. Vi skal ikke have økonomisk støtte for at fylde en pengetank, men for at udvikle vores platform.

Støt Stemmer Fra Ådalen via 10er.dk – klik her

Læs mere om udviklingen af Stemmer Fra Ådalen her.

Her er regnskab for 10erdk-støtte for de foregående sæsoner:

2021-22: Indsamlingsregnskab_2021_22

2020-21: Indsamlingsregnskab 2020-21, endelig version

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?