Podcast: Velkommen til SFÅ Talent – en programrække om talentudvikling

Af Martin Davidsen
25. februar 2022

Nu kan Stemmer Fra Ådalen slå dørene op til et helt nyt format, der i første omgang kører resten af denne sæson. I SFÅ Talent sætter vi fokus på talentudviklingen i OB med en række programmer, der belyser OB’s store fokus på eget akademi fra forskellige vinkler. I SFÅ Talent vil vi i et månedligt program belyse talentudvikling fra forskellige perspektiver og både tale med spillere, trænere, ledere og folk uden for OB om talentudvikling.

I første episode sætter vi fokus på OB’s såkaldte mentorordning, som mentaltræner Kenneth Philipsen tidligere har fortalt om i SFÅ Magasinet. Det er et koncept, hvor førsteholdsspillere fra OB samarbejder med akademispillere, der på den måde står i lære hos de færdiguddannede spillere. I denne podcast taler vi således med OB’s forsvarsstyrmand Jeppe Tverskov samt det unge talent Tobias Slotsager. Vært på programmet er Martin Davidsen.

Partner på SFÅ Talent er LZ Køreskole, der er en odenseansk køreskole, som gør tingene lidt anderledes. LZ Køreskole støtter Stemmer Fra Ådalen i den nye talentsatsning. LZ drives af Loay Zeraiq og er en dynamisk og lærerig køreskole, der lægger vægt på at det skal være sjovt at tage kørekortet. Derfor er det hos LZ Køreskole vigtigt at opretholde det sociale, så man som elev føler sig tilpas i undervisningen. LZ Køreskole er også partner på OB’s akademi, hvor de blandt andet laver undervisning for akademispillerne og også førsteholdsspillere. Læs mere om LZ Køreskole her. 

Man kan støtte Stemmer Fra Ådalens arbejde ved at tegne et frivilligt abonnement via websitet 10er.dk. Klik her for at støtte Stemmer Fra Ådalen. Inde på Stemmer Fra Ådalens webshop er det også stadig muligt at købe både plakater, t-shirts, bøger og kopper. Besøg Stemmer Fra Ådalens webshop her.

Stemmer Fra Ådalens jingler er lavet af Mads Julius Dyrst.

Lyt til podcasten via din foretrukne podcast-app eller via nedenstående afspiller:

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: