Podcast: Transfer, trup, træner og forårsfremkig

Af Martin Davidsen
12. januar 2021

Stemmer Fra Ådalen er klar med en ny omgang paneldebat med nyt fokus på OB’s trænersituation, det aktuelle transfervindue og den kommende forårssæson. 

Røgen har lagt sig. Efter sidste uges dramatik i og omkring OB, har der henover weekenden og i de seneste dage været mere ro, men det betyder ikke, at der er mangel på samtaleemner, når det handler om OB. Samtidig er der kun tre ugers tid til Superliga-start her i 2021. Derfor er Stemmer Fra Ådalen klar med en ny omgang paneldebat.

Her kommer panelet med en “andenbehandling” af nyheden om OB’s kommende trænerskifte, ligesom der kigges på forårssæsonen og transfervinduet. Og så sætter mændene ved mikrofonerne på de mest spændende spillere i OB-truppen lige nu.

Udsendelsen er optaget via online-mødestedet Microsoft Teams, og ved mikrofonerne er Thomas Dahlslykke, Morten Ohm og Frederik Hestbjerg. Vært er Martin Davidsen.

Alle lyttere kan støtte Stemmer Fra Ådalen på obstemmer.10er.dk. Her kan man vælge et valgfrit beløb, som man vil betale pr. udsendelse, Stemmer Fra Ådalen udgiver.

Lyt til programmet her:

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: