Podcast: To uger til sæsonstart – OB-analyse og Superliga-nedtælling

Af Martin Davidsen
4. juli 2022

Det er den tid på året. Nedtællingen er i fuld gang. Lige om lidt går det løs. Superligaen er lige om hjørnet.

Den 15. juli åbner selve turneringen, og mandag den 18. juli er det premieredag for OB, når FC Nordsjælland kommer på besøg. Der er med andre ord to ugers tid til Superliga-start, og det markerer vi i denne udgave af Stemmer Fra Ådalen podcast. Ved mikrofonerne er Morten Ohm, Daniel Lerke Ramming og Thomas Dahlslykke. Vært er Martin Davidsen.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Albani og Energi Fyn, der er Stemmer Fra Ådalens faste partnere i hele Superliga-efteråret.

Albani har masser af nye øl på hylder og i haner, og der er også en masse fedt Merchandise at finde i webshoppen hos Fyns store bryggeri. Tjek Albanis webshop her

Energi Fyn er øens store energiselskab, der leverer både strøm og internet til hele Fyn. EnergiFyn er ligeledes opfinder af konceptet FynskSupport, hvor man som forbruger kan vælge at støtte sin lokale klub gennem sin elregning. Det koster ikke ekstra – det er EnergiFyn, der støtter det lokale foreningsliv, hvor mere end 500 klubber er tilmeldt. Tidligere på året blev der uddelt 1.500.000 kroner til det fynske foreningsliv. Læs mere om FynskSupport her

Husk at du kan støtte Stemmer Fra Ådalens arbejde ved at skrive dig op på 10er.dk. Her kan du vælge det beløb, du vil støtte Stemmer Fra Ådalen med pr. udsendelse. Læs mere her. 

Stemmer Fra Ådalens jingler er lavet af Mads Julius Dyrst.

Lyt til udsendelsen i din foretrukne podcast-app eller i nedenstående afspiller: 

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: