Podcast: Thomasen takker af – Øens Hold Special

Af Martin Davidsen
18. maj 2022

Han har været i OB i 13 år, men om lidt er det forbi. Jens Jakob Thomasen forlader OB denne sommer efter mere end 190 førsteholdskampe og otte sæsoner i den fynske klub. I dette interview sætter Jens Jakob Thomasen ord på de mange år i OB og ser tilbage på en tid, der har budt på modgang, men også positive momenter. Og så giver han sit syn på det nuværende OB og tiden, der kommer. Vært er Martin Davidsen.

Udsendelsen er en del af Stemmer Fra Ådalens programrække om Øens Hold, da Jens Jakob Thomasen i sin tid kom til OB gennem Øens Hold-samarbejdet fra Sanderum Boldklub. Partner på disse programmer er Energi Fyn. Energi Fyn er også initiativtager til konceptet FynskSupport, hvor man kan støtte sin lokale idrætsklub gennem sin el- og naturgasaftale hos Energi Fyn. Hver gang man tænder for strømmen eller varmen fra sit gasfyr, går der penge til den lokale klub og dermed udvikling af den næste OB-spiller. Læs mere om FynskSupport her

Man kan støtte Stemmer Fra Ådalens arbejde ved at tegne et frivilligt abonnement via websitet 10er.dk. Klik her for at støtte Stemmer Fra Ådalen. Inde på Stemmer Fra Ådalens webshop er det også stadig muligt at købe både plakater, t-shirts, bøger og kopper. Besøg Stemmer Fra Ådalens webshop her.

Udendelsen rummer også et sponsoreret element fra Bulesmart – den fynske virksomhed, der fikser din Bilka-bule for en tusse. Find Bulesmart på Facebook lige her. 

Stemmer Fra Ådalens jingler er lavet af Mads Julius Dyrst.

Lyt til udsendelsen i din foretrukne podcast-app eller herunder: 

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: