Podcast: Talenter og tilskuere – fokus på OB som hele Øens Hold

Af Martin Davidsen
15. oktober 2021

FC Midtjylland har det. FC København har det. De fleste store Superliga-klubber med respekt for sig selv har det, og OB er naturligvis ingen undtagelse. Det handler om samarbejdsklubber, for i en moderne fodboldverdenen er det både oplagt og nødvendigt for topklubberne at samarbejde med de omkringliggende breddeklubber for at styrke sig både sportsligt og kommercielt.

Det er snart 20 år siden, at OB tog de første skridt mod det, der i dag hedder Øens Hold og rummer 110 samarbejdsklubber fra hele Fyn. Det skal vi tale om i denne special, hvor jeg er på besøg i Ådalen for at belyse OB’s klubsamarbejde Øens Hold fra forskellige vinkler. For er Øens Hold egentlig et talentudviklingsprojekt, et kommercielt mediestunt eller noget helt tredje? Og er OB Øens Hold for alle fynboerne? Det er nogle af de spørgsmål, vi stiller i denne udgave af Stemmer Fra Ådalens podcast.

Ved mikrofonerne er børneudviklingstræner i OB, Jesper Eriksen, kommerciel chef i OB Jack Jørgensen og udviklingschef i Marienlyst Boldklub Simon Stasiak. Vært er Martin Davidsen.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med vores nye partner Energi Fyn, der er med ombord her hos Stemmer Fra Ådalen i resten af 2021. Energi Fyn er en moderne og regionalt forankret energikoncern, ejet af 210.000 fynske andelshavere. Udover at støtte vores ugentlige paneldebatter har Energi Fyn sikret, at vi kan lave én månedlig specialudsendelse, hvor vi sætter fokus på fynsk fodboldfællesskab. Energi Fyn er også initiativtager til konceptet FynskSupport, hvor man kan støtte sin lokale idrætsklub gennem sin el- og naturgasaftale hos Energi Fyn. Hver gang man tænder for strømmen eller varmen fra sit gasfyr, går der penge til den lokale klub og dermed udvikling af den næste Jens Jakob Thomasen.

Lyt til udsendelsen via din foretrukne podcast-app eller i nedenstående afspiller: 

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: