Podcast: Stort interview med Michael Hemmingsen

Af Martin Davidsen
15. januar 2021

Stemmer Fra Ådalen har talt med OB’s sportschef Michael Hemmingsen om transfervinduet, OB’s retning og hans første år som sportschef i klubben. 

Hvad er OB’s planer for transfervinduet? Hvordan ser sportschefen på fremtiden i klubben? Og hvad skal den nye OB-træner kunne? Det er bare nogle af de spørgsmål, vi stiller i denne udgave af Stemmer Fra Ådalens podcast.

Stemmer Fra Ådalen har således sat OB’s sportschef Michael Hemmingsen stævne til en snak om rigets tilstand i OB. I et timelangt interview med vært Martin Davidsen taler Michael Hemmingsen om transfervinduet, om truppens sammensætning og kvalitet, om hans visioner og tanker om fremtidens OB, om det kommende trænerskifte i OB og om hans første år som sportschef i klubben.

Stemmer Fra Ådalen vil i næste uges paneldebat diskutere nogle af de budskaber og pointer, som Hemmingsen kommer med i dette interview.

Udsendelsen her er bragt i samarbejde med Stemmer Fra Ådalens nye samarbejdspartner, Tømrerfirmaet JM, der er en ny partner på SFÅ Special og på SFÅ Magasinet. Tømrerfirmaet JM drives af Daniel og Ole, der begge er store OB-fans, og de vil gerne bakke op om fællesskabet omkring OB ved at støtte vores podcast. Læs mere om Tømrerfirmaet JM og deres services her.

Stemmer Fra Ådalen udkommer desuden med støtte fra lytterne via crowdfundingsitet obstemmer.10er.dk.

Lyt til podcasten med Michael Hemmingsen-interviewet her. 

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: