Podcast: Stormvejr, fødselsdag, kærlighed og meget mere

Af Martin Davidsen
22. marts 2021

I denne udgave af Stemmer Fra Ådalen sætter ‘The Rat Pack’ fokus på en hektisk uge i OB-universet, men der er også tid til at tale om OB’s sejr over AaB, kærlighed til fodbold og en særlig fødselsdag.

Der har været masser af fokus på OB i den seneste uge, hvor trænerskifte, konsulentydelser og meget andet har fyldt en masse. Men der spilles stadig fodbold, og OB sluttede søndag grundspillet i Superligaen med en 2-0-sejr over AaB, så fynboerne aktuelt er nummer otte i tabellen, der nu bliver skåret over i to halvdele. Der er derfor rigeligt at tale om i denne special-udgave af Stemmer Fra Ådalen, hvor ‘The Rat Pack’ er samlet.

I panelet er således Simon Voetmann, Morten Skov, Peter Brix og Martin Davidsen, og sammen vender de rigets tilstand i OB, men der bliver også tid til at tale om kærlighed til fodbold i denne jubilæumsudgave af Stemmer Fra Ådalen, der er optaget på 4-års-dagen for podcastens første udsendelse.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Tømrerfirmaet JM, der er Stemmer Fra Ådalens samarbejdspartner på special-udgaver. Tømrerfirmaet JM er en odenseansk virksomhed, der kan klare alt fra små opgaver til større entrepriser. Aktuelt er det sæson for træterrasser, så kontakt Tømrerfirmaet JM, hvis du har behov for hjælp inden for tømrerarbejde.

Lyt til podcasten herunder:

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: