Podcast: Status på Strategi 2026 – med Wesstrøm, Augustinus og Jørgensen

Af Martin Davidsen
14. december 2022

For halvandet år siden præsenterede OB en ny strategi, der skal sikre at klubben bliver en fast del af toppen af dansk fodbold på både sportsligt og kommercielt niveau. Men hvad er der sket siden præsentationen? Hvordan går det egentlig med de forskellige målsætninger? Og hvordan følger OB med konkurrenterne i Superligaen?

Det er nogle af de spørgsmål, vi stiller i denne udgave af Stemmer Fra Ådalens podcast. Det er en special, der er optaget på Odense Stadion i forbindelse med et arrangement for sæsonkortholdere.

I udsendelsen medvirker OB’s kommercielle chef Jack Jørgensen, fodbolddirektør Bjørn Wesstrøm og administrerende direktør Enrico Augustinus. Værter og interviewere er Asser Vittrup Nielsen og Martin Davidsen.

Denne udsendelse er bragt i samarbejde med Stemmer Fra Ådalens faste partnere Energi Fyn og Albani.

Albani har været hovedpartner hos Stemmer Fra Ådalen i mere end fire år og leverandør af gode øl i mere end 100 år.Albani har netop forlænget sit hovedsponsorat i OB og sendt julebryggen på gaden. Og så har de også lanceret en voldsom julesweater. Køb Albanis julesweater her. 

Energi Fyn er er et af Danmarks ældste andelsejede energiselskaber. Mere end 210.000 fynske andelshavere er forenet i og ejer hver især en del af Energi Fyn, der udover strøm og internet også tilbyder ladestandere til private elbiler. Læs mere om det på energifyn.dk. 

Du kan også støtte Stemmer Fra Ådalen på 10erdk. Her kan man selv vælge det beløb, man støtter vores medie med pr. udsendelse. Klik her for at støtte Stemmer Fra Ådalen på 10er.dk.

Stemmer Fra Ådalens jingler er lavet af Mads Julius Dyrst.

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: