Podcast: Stærk stime og semifinale

Af Martin Davidsen
2. maj 2022

Awesome april er forbi, og mageløse maj er begyndt. OB er ubesejret i syv fodboldkampe på stribe efter søndagens 1-0-sejr over AGF, der tilmed bød på et clean sheet og 9.500 tilskure på stadion i Odense. Forude venter en afgørende pokalsemifinale og flere spændende kampe, så der er nok at tale om i Stemmer Fra Ådalen.

I studiet er Henrik Clausen, Simon Stasiak og Peter Brix. Vært er Martin Davidsen.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Albani, der har været fast partner hos Stemmer Fra Ådalen siden sommeren 2018. Påsken står lige for døren, og vi vil derfor gerne anbefale den nye Godt Bryg Påskebryg, der er på gaden nu. Tjek Albanis webshop ud her.

Partner hos Stemmer Fra Ådalen resten  af forårssæsonen er ligeledes Energi Fyn, der er kommet med ombord i SFÅ-universet igen. Energi Fyn er også initiativtager til konceptet FynskSupport, hvor man kan støtte sin lokale idrætsklub gennem sin el- og naturgasaftale hos Energi Fyn. Hver gang man tænder for strømmen eller varmen fra sit gasfyr, går der penge til den lokale klub og dermed udvikling af den næste OB-spiller. Læs mere om FynskSupport her

Man kan støtte Stemmer Fra Ådalens arbejde ved at tegne et frivilligt abonnement via websitet 10er.dk. Klik her for at støtte Stemmer Fra Ådalen. Inde på Stemmer Fra Ådalens webshop er det også stadig muligt at købe både plakater, t-shirts, bøger og kopper. Besøg Stemmer Fra Ådalens webshop her.

Stemmer Fra Ådalens jingler er lavet af Mads Julius Dyrst.

Lyt til udsendelsen i din foretrukne podcast-app eller herunder: 

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: