Podcast: Special – interview med Björn Wesström

Af Martin Davidsen
15. januar 2022

Björn Wesström er ny fodbolddirektør, men hvad fik ham til at vælge OB som sin nye arbejdsgiver? Hvad er hans vision for klubben? Og hvordan vil han føre klubben tilbage til den øverste del af dansk fodbold?

Det er nogle af de spørgsmål, vi stiller i denne podcast, hvor vi bringer et større interview med den svenske fodbolddirektør, der tiltrådte i OB 1. januar. Podcasten rummer også spørgsmål om transferstrategi, klubstruktur og Wesströms arbejdsrelation til Niels Thorborg og Michael Hemmingsen samt meget mere. Vært i programmet er Martin Davidsen.

“Når vi tager spiller ind udefra, kigger vi først på akademiet. Hvis der ikke er nogen der, kigger vi på Fyn. Derefter i Danmark, i Skandinavien, i Nordeuropa, i resten af Europa og til sidst i resten af verden. På den måde arbejder vi i større og større cirkler, indtil vi finder det, vi søger. Hvis vi søger en ny nummer 9, der kan score 15-20 mål i hver Superliga-sæson, kigger vi først i akademiet. Hvis vi kan finde ham der, er det fantastisk. Alexander Isak gjorde det i AIK. Det sker ikke så ofte, men det sker. Derfor skal vi have en struktur, der sikrer, at vi kan forløse potentialet, når det sker,” siger Bjørn Wesstrøm blandt andet i podcasten.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Tømrerfirmaet JM, der er partner på SFÅ Magasinet og udvalgte specialudsendelser fra Stemmer Fra Ådalen. Tømrerfirmaet JM udfører alt fra små opgaver til større entrepriser. Læs mere her.

Man kan støtte Stemmer Fra Ådalens arbejde ved at tegne et frivilligt abonnement via websitet 10er.dk. Klik her for at støtte Stemmer Fra Ådalen.

Inde på Stemmer Fra Ådalens webshop er det også stadig muligt at købe både plakater, t-shirts, bøger og kopper. Besøg Stemmer Fra Ådalens webshop her.

Stemmer Fra Ådalens jingler er lavet af Mads Julius Dyrst.

Lyt til Stemmer Fra Ådalens podcast i iTunes, Spotify, Soundcloud eller via nedenstående afspillere. 

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: