Podcast: Special – 19 år som OB-reporter

Af Martin Davidsen
21. april 2022

Da Stemmer Fra Ådalen lørdag den 19.marts fejrede fem-års fødselsdag på baren Anarkist, optog vi nogle særlige podcasts i løbet af eftermiddagen foran publikum.

Nu bringer vi endnu en af optagelserne fra den hyggelige eftermiddag. Her kan du høre et interview med journalist Erik Nielsen, der gennem 19 år dækkede OB fast som reporter på DR Fyn og Sport på 3’eren. I interviewet fortæller Erik Nielsen om sine oplevelser som journalist og om sit syn på OB udefra – og så fortæller han anekdoter om Bruce Rioch, Djemba-Djemba og flere andre OB-ikoner.

Udsendelsen er en special, og derfor er den bragt i samarbejde med Tømrerfirmaet JM. Tømrerfirmaet JM udfører alt fra små opgaver til større entrepriser. Læs mere om Tømrerfirmaet JM her.

Fast partner på Stemmer Fra Ådalen er Albani. Hold øje med Albanis mange forskellige nye øl, når du næste gang besøger din lokale bar eller handler ind i supermarkedet. Tjek Albanis store sortiment her. 

Man kan støtte Stemmer Fra Ådalens arbejde ved at tegne et frivilligt abonnement via websitet 10er.dk. Klik her for at støtte Stemmer Fra Ådalen. Inde på Stemmer Fra Ådalens webshop er det også stadig muligt at købe både plakater, t-shirts, bøger og kopper. Besøg Stemmer Fra Ådalens webshop her.

Stemmer Fra Ådalens jingler er lavet af Mads Julius Dyrst.

Find podcasten i din foretrukne podcast-app eller via nedenstående afspiller:

https://soundcloud.com/obstemmer/331-special-19-ar-som-ob-reporter-interview-med-erik-nielsen

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: