Podcast: SFÅ Udefra – Fokus på fællesskabet og sammenhængskraften i OB

Af Martin Davidsen
25. marts 2021

Stemmer Fra Ådalen zoomer igen ind på universet uden for fodboldbanen og taler om sammenhængskraften mellem spillere, fans og sponsorer.

Stemmer Fra Ådalen er klar med en ny Special, hvor vi sætter fokus på de ting uden for banen, der har betydning for de ting, der foregår inde på banen. Vi har tidligere kaldt formatet SFÅ Business, men da vi gerne vil have, at dette format favner bredere, har vi omdøbt det, så det nu hedder SFÅ Udefra – netop fordi vi beskæftiger os med de ting, der foregår uden for græsplænen.

Vi skal i denne podcast tale om nogle lidt bredere temaer omkring OB. Vi skal tale om fællesskabet i og omkring OB, om forholdet mellem holdet på banen, fansene på tribunen og sponsorerne i loungen. Vi skal tale om OB som klub. Og vi skal tale om stemningen og forventningerne til OB.

Medvirkende er:

Jeppe Tverskov, viceanfører i OB

Søren Udesen, OB-fan og debattør gennem mange år

Michael Damsgaard, Assistant Director, Ernst & Young (OB-sponsor)

Vært: Martin Davidsen

Det er Hr-On, der er partner og medafsender på disse podcasts, der udkommer en gang om måneden. HR-ON er en softwarevirksomhed, der udvikler digitale løsninger til HR og rekruttering. Virksomheden har kunder i hele verden, men basen og hjertet er i Odense. HR-ON går op i software, mangfoldighed og OB – og er også en del af klubbens sponsornetværk – og altså også en del af Stemmer Fra Ådalen.

Lyt til programmet her:

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: