Podcast: SFÅ Optakt – kommer OB godt ud af starthullerne?

Af Martin Davidsen
17. februar 2023

Nu er ventetiden snart forbi. Superligaen begynder denne weekend, og søndag tager OB imod Randers FC i fynboernes første forårskamp. Her er SFÅ Optakt – vores nye optaktsprogram, der ser frem mod weekendens OB-kamp.

Denne gang handler det naturligvis om forårspremieren mod Randers FC, når Martin Davidsen taler med forskellige personer om søndagens kamp. Denne gang kan du møde:

  • OB’s offensivspiller Mads Frøkjær
  • Randers FC-fan Jacob Gyldenløve-Aaen
  • DR-reporter Mads Thyrsted
  • SFÅ-panelist Thomas Dahsllykke

Programmet er bragt i samarbejde med Odense Bolig og Energi Fyn.

Odense Bolig ejer og administrerer en portefølje på ca. 2100 lejemål og velholdte og attraktive ejendomme fordelt på beboelse (primært), erhverv og garager. Der er garanti for højt serviceniveau og god kvalitet til konkurrencedygtige priser. Lige nu har Odense Bolig fire lejligheder til leje på Thurøgade i Odense – det er moderniserede lejligheder i Skibhuskvarteret i Odense, hvor der er kort afstand til både indkøb, offentlig transport, skoler og centrum. Der er med andre ord alt, hvad hjertet begærer, og det er lejligheder, der bare skal ses. Se et eksempel på en af boligerne på Thurøgade her. 

EnergiFyn er det store regionale energiselskab, der er ejet af mere end 200.000 fynske andelshavere. EnergiFyn er også initiativtager til FynskSupport. Her kan du støtte din lokale klub eller forening med et fast beløb, hver gang du bruger el eller naturgas i dit hjem. Det koster ikke dig noget; Energi Fyn betaler hele støtten. Det eneste, du skal gøre, er at vælge FynskSupport, når du køber el eller naturgas. Og så bestemmer du selvfølgelig selv, hvem der skal have støtte fra din aftale. Du kan vælge mellem mere end 600 fynske fællesskaber. Læs mere hos EnergiFyn via dette link. 

Husk at du kan støtte Stemmer Fra Ådalen via 10er.dk på dette link. 

Stemmer Fra Ådalens jingler er lavet af Mads Julius Dyrst. Speaks er lavet af Jacob Klærke.

Foto: Nicolai Berthelsen

Denne udgave af Stemmer Fra Ådalen kan høres i din foretrukne podcast-app eller via nedenstående afspiller:

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?