Podcast: SFÅ Magasinet med OB-kok, græsnyt, Højer og cheføkonom

Af Martin Davidsen
17. februar 2021

Stemmer Fra Ådalens månedlige udgave af SFÅ Magasinet er på gaden med interviews med fokus på mad, græs, en legende og en eksilfynbo. 

Så er det atter blevet tid til en udgave af SFÅ Magasinet, hvor værterne Simon Voetmann og Martin Davidsen taler med forskellige folk, der har OB som en del af deres tilværelse. Denne gang skal det både handle om græsset på Odense Stadion, om maden på spillernes bord, om en ikonisk målduo og om en OB-fan med tal på hjernen i København.

I udsendelsen ringer vi nemlig til:

  • OB’s chefkok Thomas Vierø, der fortæller om spillernes kost og måltidets betydning for både præstationer og fællesskab.
  • Chef for Fritid og Folkeoplysning i Odense Kommune, Rune Bille, fortæller om arbejdet med græsset på stadion i Odense – og om et par øvrige forbedringsområder på OB’s hjemmebane.
  • Den tidligere OB-angriber Steffen Højer fortæller om sin tid i den stribede trøje og de mange, mange mål.
  • OB-fan Jeppe Juul Borre fortæller om sit forhold til OB, der fylder meget i hverdagen som cheføkonom i Arbejdernes Landsbank.

Hele udsendelsen er bragt i samarbejde med Tømrerfirmaet JM, der er Stemmer Fra Ådalens partner på specialudsendelser som SFÅ Magasinet. Udsendelsen er desuden støttet af vores trofaste lyttere på obstemmet.10er.dk.

Lyt til programmet via din foretrukne podcast-app eller nedenstående afspiller.

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: