Podcast: SFÅ Business – fra fodboldstøvler til laksko

Af Martin Davidsen
25. januar 2021

Her er premieren på Stemmer Fra Ådalens nye podcast-format, SFÅ Business, hvor vi sætter fokus på spillet uden for banen i en kommerciel, økonomisk og sponsormæssig kontekst. I denne udsendelse taler vi med tre spillere, der har en fortid på banen og en nutid i sponsorloungen. 

Hvordan går man fra banen til business? Hvorfor er fodboldens sponsornetværk interessant? Og hvad er OB’s særlige kendetegn? Vi taler om det i vores nye format SFÅ Business – et nyt format, hvor vi sætter fokus på alt det uden for banen, som har stor betydning for det inde på banen. Vi vil udkomme en gang om måneden med forskellige udsendelser, der skal gøre os klogere på kommercielle, økonomiske og sponsormæssige del af OB-universet.

I denne udsendelse handler det om at gå fra aktiv fodboldspiller til at blive i fodboldens verden – som en del af sponsornetværket. Desuden taler vi om udfordringerne med at skabe sammenhængskraft og fællesskab mellem fans og sponsorer. Og så stiller vi det evigt interessante spørgsmål: Hvad er OB?

I panelet er tidligere OB-målmand Peter Schultz Jensen, der er indehaver af og ejendomsmægler ved Nybolig Palle Jensen sammen med tidligere OB-spiller Sune Heilbo, der i dag er Account Manager i OB’s salgsafdeling og Rasmus Festersen, tidligere OB-angriber og nuværende CCO hos virksomheden HR-ON. Vært er Martin Davidsen.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Stemmer Fra Ådalens nye samarbejdspartner, HR-ON.

HR-ON er en softwarevirksomhed, der udvikler digitale løsninger til HR og rekruttering. HR-ON har kunder over hele verden, men virksomhedens hjerte er i Odense, hvor det blandt andet banker for sport og mangfoldighed – to ting, der rimer på OB. Derfor har de valgt at støtte Stemmer Fra Ådalens saglige og uafhængige dækning af OB.

Lyt til programmet i din foretrukne podcast-app eller her: 

Støt Stemmer Fra Ådalen


Støt på 10er

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: