Podcast: SFÅ Business – fokus på fodboldens (manglende?) mangfoldighed

Af Martin Davidsen
12. februar 2021

Månedens udgave af SFÅ Business sætter fokus på mangfoldighed i fodbold – eller mangel på samme. For hænger fodbolden stadig fast i klassiske kønstanker? Og hvordan kan OB favne flere befolkningsgrupper?

Hvordan bliver OB en mere mangfoldig fodboldklub? Hvorfor ser vi ikke flere kvinder på Superligaens tribuner? Er fodbold for alle eller er det bare noget, vi siger? Vi taler om det hele i månedens udgave af SFÅ Business – Stemmer Fra Ådalens format, der handler om alt det uden for banen.

Denne gang skal det handle om mangfoldighed eller mangel på samme i fodboldens verden. Vi taler om, hvordan OB og andre Superliga-klubber kan appellere bredere, og hvorfor fodboldens verden stadig er domineret af midaldrende mænd, mens resten af samfundet buldrer af sted med fokus på diversitet, MeToo og plads til forskellighed.

Ved mikrofonerne er Heidi Frederikke, journalist, tv-vært med mere, Kenneth Cortsen, sportsledelsesforsker og med i DBU’s diversitetsudvalg,  Jack Jørgensen, kommerciel chef i OB og Susan Nørgaard, indehaver af Nørgaard & Co, der beskæftiger sig med employer branding og kommunikation, samt en del af NJ Gruppen og sponsornetværket omkring OB. Vært er Martin Davidsen.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Stemmer Fra Ådalens nye samarbejdspartner, HR-ON.

HR-ON er en softwarevirksomhed, der udvikler digitale løsninger til HR og rekruttering. HR-ON har kunder over hele verden, men virksomhedens hjerte er i Odense, hvor det blandt andet banker for sport og mangfoldighed, som vi også skal tale om i dag. Derfor har de valgt at støtte Stemmer Fra Ådalens saglige og uafhængige dækning af OB. Stemmer Fra Ådalen støttes desuden af Albani og de trofaste lyttere på obstemmer.10er.dk.

Lyt til programmet via nedenstående afspiller eller i din foretrukne podcast app.

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: