Podcast: OB-fight, Kadrii-comeback og jysk forbandelse

Af Martin Davidsen
15. februar 2021

Stemmer Fra Ådalen vender i denne uges paneldebat 0-0-kampen mellem OB og AGF, tilgangen af Bashkim Kadrii og det kommende opgør mellem AC Horsens og OB. 

Hvordan står OB efter tre vinterrunder i Superligaen? Kan striberne tage tre point i Horsens? Og bliver det alle gode gange tre for Bashkim Kadrii på Fyn? Det er nogle af de spørgsmål, der bliver stillet i denne uges udgave af Stemmer Fra Ådalens paneldebat.

Her sætter vi fokus på 0-0-kampen mellem OB og AGF, hvor fynboerne leverede en godkendt indsats og anden gode Superliga-præstation i træk. Herudover ser vi nærmere på perspektiverne i Bashkim Kadriis comeback til OB. Og til slut kigger vi frem mod Horsens-OB, hvor fynboerne er favoritter, men kan risikere at glide i en bananskræl. For OB har ikke vundet i Jylland i 15 kampe på stribe. Så hvorfor er det hele bare så ufedt i Jylland?

Ved mikrofonerne er Thomas Dahlslykke, lektor i retorik og fodboldtræner, Sandro Spasojevic, fodboldanalytiker og tidligere fodboldspiller og Frederik Hestbjerg, kommunikationsmand og fodboldtræner. Vært er Martin Davidsen.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Albani og med støtte fra de trofaste lyttere på obstemmer.10er.dk.

Lyt til programmet via din foretrukne podcastapp eller via afspilleren herunder: 

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: