Podcast: Nye ansigter, Randers-dyst og brunner-breaking

Af Martin Davidsen
11. oktober 2021

Hvordan står OB rustet til søndagens kamp mod Randers? Hvordan har de nye folk i startelleveren klaret sig? Og hvor mange point skal have inden vinterpausen? Vi taler om det hele i denne udgave af Stemmer Fra Ådalen, hvor der undervejs også er Brunsviger-breaking!

Landsholdsfodbolden har fyldt det meste i den forgangene weekend, men om en uge tager OB imod Randers FC i 12.spillerunde. OB ligger nummer seks med 14 point. Randers er nummer fire med 18 point. Første kamp mellem de to hold i Randers endte 1-1. De seneste 10 indbyrdes opgør i Odense er endt med otte OB-sejre, en uafgjort og en Randers-sejr tilbage i april 2016 samt en målforskel på 17-4 i OB-favør. Der er altså lagt op til en spændende kamp søndag klokken 14.00.

Ved mikrofonerne er Daniel Lerke Ramming, Morten Ohm og Frederik Hestbjerg.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Albani, der har været Stemmer Fra Ådalens faste partner på paneldebatter siden 2018 og fast leverandør af drikkevarer til fynboerne siden 1859.

Programmet rummer også sponseret indhold fra bulesmart, der fikser buler og skader på biler. Brug koden SFÅ21 for at få 10 procent rabat, hvis du skal have ordnet din bil.

Endelig kan vi byde velkommen til en ny partner i form af Energi Fyn, som støtter Stemmer Fra Ådalen resten af 2021. Energi Fyn er også sponsor af Øens Hold, som er OB’s store klubsamarbejde og en del af hele det fynske fodboldfællesskab, som OB og OB’s akademi står på skuldrene af. Eksempelvis er Jens Jakob Thomasen udklækket i Sanderum Boldklub, som er en del af Øens Hold. Energi Fyn er også initiativtager til konceptet FynskSupport, hvor man kan støtte sin lokale idrætsklub gennem sin el- og naturgasaftale hos Energi Fyn. Hver gang man tænder for strømmen eller varmen fra sit gasfyr, går der penge til den lokale klub og dermed udvikling af den næste Jens Jakob Thomasen

Lyt til programmet i din foretrukne podcast-app eller via nedenstående afspiller:

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: