Podcast: Masser af trupnyt og stor sæsonoptakt

Af Martin Davidsen
10. juli 2022

Sæsonstarten nærmer sig med hastige skridt; der er mindre end en uge til Superliga-premiere og kun otte dage til OB’s første kamp mod FC Nordsjælland. Samtidig sker der ting og sager i OB-truppen, hvor spillere kommer og går, så der er rigeligt at tale om i denne podcast fra Stemmer Fra Ådalen, der er den sidste inden sæsonpremieren.

I studie 6 i Svendsgade har vært Martin Davidsen samlet et stærkt panel i form af Thomas Dahlslykke, Kim Engstrøm og Frederik Hestbjerg, der alle giver deres bud på den kommende sæson i OB-perspektiv.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Albani og Energi Fyn, der er Stemmer Fra Ådalens faste partnere i hele Superliga-efteråret.

Albani har masser af nye øl på hylder og i haner, og der er også en masse fedt Merchandise at finde i webshoppen hos Fyns store bryggeri. Tjek Albanis webshop her

Energi Fyn er øens store energiselskab, der leverer både strøm og internet til hele Fyn. EnergiFyn er ligeledes opfinder af konceptet FynskSupport, hvor man som forbruger kan vælge at støtte sin lokale klub gennem sin elregning. Det koster ikke ekstra – det er EnergiFyn, der støtter det lokale foreningsliv, hvor mere end 500 klubber er tilmeldt. Tidligere på året blev der uddelt 1.500.000 kroner til det fynske foreningsliv. Læs mere om FynskSupport her

Husk at du kan støtte Stemmer Fra Ådalens arbejde ved at skrive dig op på 10er.dk. Her kan du vælge det beløb, du vil støtte Stemmer Fra Ådalen med pr. udsendelse. Læs mere her. 

Stemmer Fra Ådalens jingler er lavet af Mads Julius Dyrst.

Lyt til udsendelsen i din foretrukne podcast-app eller i nedenstående afspiller: 

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: