Podcast: Krise i OB

Af Martin Davidsen
2. august 2022

Superligaen er kun tre runder gammel, men alarmklokkerne bimler alligevel i Odense. Efter tre kampe har OB kun et point, klubben ligger sidst og fynboerne har indkasseret hele ni scoringer. Seneste sejr ligger mange måneder tilbage, og i det hele taget er der krisestemning omkring den fynske klub. Derfor er der rigeligt at tale om i denne udgave af Stemmer Fra Ådalens podcast.

Ved mikrofonerne er Thomas Dahlslykke, Simon Stasiak og Rasmus Parsum. Vært er Martin Davidsen.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Albani og Energi Fyn.

Albani har været hovedpartner hos Stemmer Fra Ådalen i fire år. Albani er fynboernes foretrukne øl, og udover den eviggrønne Odense Pilsner har bryggeriet masser af specialøl i sit sortiment. Se udvalget på albani.dk.

Energi Fyn er er et af Danmarks ældste andelsejede energiselskaber. Mere end 210.000 fynske andelshavere er forenet i og ejer hver især en del af Energi Fyn, der udover strøm og internet også tilbyder ladestandere til private elbiler. Læs mere om det på energifyn.dk. 

Du kan også støtte Stemmer Fra Ådalen på 10erdk. Her kan man selv vælge det beløb, man støtter vores medie med pr. udsendelse. Klik her for at støtte Stemmer Fra Ådalen på 10er.dk.

Denne udgave af Stemmer Fra Ådalen kan høres i din foretrukne podcast-app eller via nedenstående afspiller:

 

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: