Podcast: Guldvinderen, kulturredaktøren og bornholmeren

Af Martin Davidsen
24. november 2021

Stemmer Fra Ådalen er klar med en ny udgave af SFÅ Magasinet – programmet, hvor vi taler med folk og fæ med OB på hjertet.

Denne gang taler værterne Simon Voetmann og Martin Davidsen med disse gode folk, der alle har gode OB-historier at dele:

  • Klaus Knakkergaard, kulturredaktør på Fyens Stiftstidende, fortæller om sit syn på OB’s position i Odense og fodboldklubben som kulturfænomen.
  • Johan Absalonsen, OB-legende, fortæller om sit comeback til OB som en del af OB’s Old Boys-hold, der netop har vundet DM-guld.
  • Nicolai Berthelsen, freelancefotograf, fortæller om at vokse op nær Herning med OB-blod i årene – og om at blive klubfotograf i OB og have stor succes med en OB-profil på Instagram.
  • Gustav Viborg, efterskolelærer, fortæller om at være fjerdegenerations-OB’er og vokse op på Bornholm som enlig OB-familie.

Hele udsendelsen er bragt i samarbejde med Tømrerfirmaet JM, der er Stemmer Fra Ådalens partner på specialudsendelser som SFÅ Magasinet. Udsendelsen er desuden støttet af Albani og vores trofaste lyttere på obstemmet.10er.dk.

Husk at kigge forbi Stemmer Fra Ådalens webshop, hvor du kan støtte SFÅ ved at købe merchandise.

Husk at Stemmer Fra Ådalen optager LIVE-podcast på Anarkist den 16.december.

Lyt til programmet i nedenstående afspiller eller via din foretrukne podcast-app.

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: