Podcast: Fynsk forår, kontraktudløb og pokalgyser

Af Martin Davidsen
25. april 2022

Efter en sløj start på 2022 har OB for alvor fået fart på i kvalifikationsspillet, hvor det er blevet til 11 point i de første fem kampe. Søndag blev det til en 2-1-sejr over AGF, og fynboerne tankede dermed selvtillid forud for de vigtige pokalkampe mod SønderjyskE. Det taler vi om i denne udgave af Stemmer Fra Ådalens podcast, hvor vi også runder OB’s kommende afsked med Jens Jakob Thomasen, Ryan Johnson Laursen, Mikkel Hyllegaard og Tarik Ibrahimagic.

Medvirkende i udsendelsen er Troels Bech, Leif Rasmussen og Frederik Hestbjerg. Vært er Martin Davidsen.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Albani, der har været fast partner hos Stemmer Fra Ådalen siden sommeren 2018. Påsken står lige for døren, og vi vil derfor gerne anbefale den nye Godt Bryg Påskebryg, der er på gaden nu. Tjek Albanis webshop ud her.

Partner hos Stemmer Fra Ådalen resten  af forårssæsonen er ligeledes Energi Fyn, der er kommet med ombord i SFÅ-universet igen. Energi Fyn er også initiativtager til konceptet FynskSupport, hvor man kan støtte sin lokale idrætsklub gennem sin el- og naturgasaftale hos Energi Fyn. Hver gang man tænder for strømmen eller varmen fra sit gasfyr, går der penge til den lokale klub og dermed udvikling af den næste OB-spiller. Læs mere om FynskSupport her

Udendelsen rummer også et sponsoreret element fra Bulesmart – den fynske virksomhed, der fikser din Bilka-bule for en tusse. Find Bulesmart på Facebook lige her. 

Man kan støtte Stemmer Fra Ådalens arbejde ved at tegne et frivilligt abonnement via websitet 10er.dk. Klik her for at støtte Stemmer Fra Ådalen. Inde på Stemmer Fra Ådalens webshop er det også stadig muligt at købe både plakater, t-shirts, bøger og kopper. Besøg Stemmer Fra Ådalens webshop her.

Stemmer Fra Ådalens jingler er lavet af Mads Julius Dyrst.

Find podcasten i din foretrukne podcast-app eller via nedenstående link:

https://soundcloud.com/obstemmer/333-paneldebat-fynsk-forar-kontraktudlob-og-pokalgyser

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: