Podcast: Fokus på transfervinduet – 3 uger til deadline

Af Martin Davidsen
9. januar 2022

Det er den tid på året, hvor rygterne svirrer og sladderen går. Det er The Silly Season. Med andre ord er transfervinduet åbnet, og der er godt gang i spekulationerne rundt omkring, fordi det er nu, at klubber i hele verden kan forstærke sig til tiden, der kommer.

Det skal vi selvfølgelig også sætte fokus på i Stemmer Fra Ådalen, og i denne udsendelse tager vi den første store transferstatus her, hvor der er cirka tre uger til vinduet lukker. Stemmer Fra Ådalen ser således nærmere på OB’s transferbehov og på mulige forskydninger i spillertruppen denne vinter.

I panelet er Frederik Hestbjerg, Mikkel Wittorff Nielsen og Asser Vittrup Nielsen. Vært er Martin Davidsen.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Albani, der netop har forlænget deres aftale med Stemmer Fra Ådalen, så den også gælder i hele 2022. Albani har en masse gode øl på hylderne til den kolde januar, ligesom der også er gode sager i Albanis webshop. Tjek det ud her.

Man kan støtte Stemmer Fra Ådalens arbejde ved at tegne et frivilligt abonnement via websitet 10er.dk. Klik her for at støtte Stemmer Fra Ådalen.

Inde på Stemmer Fra Ådalens webshop er det også stadig muligt at købe både plakater, t-shirts, bøger og kopper. Besøg Stemmer Fra Ådalens webshop her.

Stemmer Fra Ådalens jingler er lavet af Mads Julius Dyrst.

Lyt til Stemmer Fra Ådalens podcast i iTunes, Spotify, Soundcloud eller via nedenstående afspillere. 

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: