Podcast: Fokus på scouting og rekruttering med Ole Nielsen

Af Martin Davidsen
4. februar 2022

Hvor stærke er OB på rekrutteringsområdet, når man sammenligner med konkurrenterne? Hvordan var processen omkring januartilgangene fra Serbien og Australien? Og hvordan definerer man, om en spiller har været en succes eller en skuffelse? Det er nogle af de spørgmål, vi stiller i denne udgave af Stemmer Fra Ådalens podcast.

Her sætter vi fokus på OB’s spillerrekruttering og scouting gennem et interview med Head of Recruitment Ole Nielsen. I podcasten fortæller Ole Nielsen om sin baggrund og erfaring som scout, om opbygningen af OB’s scoutingnetværk, der idag tæller 21 frivillige udenlandske scouts rundt om i verden og om de seneste to OB-tilgange og hvordan de kom i stand. Hør også om OB-trænernes indflydelse på spillertilgange, om agenthenvendelser, data, talentrekruttering og konkrete spillere – Ole Nielsen taler eksempelvis både om Kevin De Bruyne, Nana Welbeck – og Maxym Koval i løbet af de halvanden times dybdegående samtale. Vært på programmet er Martin Davidsen.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Tømrerfirmaet JM, der er fast partner på SFÅ Magasinet.Tømrerfirmaet JM udfører alt fra små opgaver til større entrepriser. Læs mere her.

Man kan støtte Stemmer Fra Ådalens arbejde ved at tegne et frivilligt abonnement via websitet 10er.dk. Klik her for at støtte Stemmer Fra Ådalen.

Inde på Stemmer Fra Ådalens webshop er det også stadig muligt at købe både plakater, t-shirts, bøger og kopper. Besøg Stemmer Fra Ådalens webshop her.

Stemmer Fra Ådalens jingler er lavet af Mads Julius Dyrst.

Lyt til Stemmer Fra Ådalens podcast i iTunes, Spotify, Soundcloud eller via nedenstående afspiller.

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: