Podcast: Fokus på fremgang på fanscenen i Odense

Af Martin Davidsen
20. december 2021

Efteråret 2021 var muligvis fattigt på resultatssiden i OB, men på tilskuersiden var det fremragende. For efter nogle år med corona og mindre tilskuertilslutning, blev efteråret 2021 også året, hvor der for alvor kom liv på lægterne til OB’s hjemmekampe.

I gennemsnit har der været 7.908 tilskuere til hjemmekampene i Odense. Det er en fremgang på 9,24% i forhold til samme tidspunkt af sæsonen 2019/2020, hvor kampene sidst blev spillet med fuld kapacitet. Samtidig har der gennem efteråret været høj volumen i stemningsområdet på Richard Møller Nielsen Tribunen og også på udebane er OB’s Superligahold blevet støttet med både TIFO’er og vokal opbakning.

Det sætter vi fokus på i denne udgave af Stemmer Fra Ådalen. Det er årets sidste udgave, og den dedikerer vi altså til den største succeshistorie i OB i 2021; nemlig fanscenen.

I udsendelse medvirker således repræsentanter for forskellige dele af fanscenen i form af både Blok B og De Stribede samt OB’s SLO. Sammen giver de deres syn på udviklingen af fanscenen omkring OB og kigger også frem mod 2022, hvor den positive udvikling gerne skal fortsætte.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med EnergiFyn og Albani.

Albani har leveret øl til det fynske folk i mere end 160 år og er still going strong med masser af forskellige øl og drikkevarer på hylderne. Albani har tilmed åbnet en webshop med forskelligt merchandise til ølentusiaster eller andre gode folk. Tjek webshoppen her. 

EnergiFyn dyrker den fynske frivillighed gennem støtte til en række lokalforeninger. Det sker gennem konceptet FynskSupport, hvor man gennem sin el- eller varmeregning kan støtte en valgfri fynsk forening. Det foregår ved, at EnergiFyn donerer et beløb til den forening, du vælger. På den måde kan du være med til at støtte udviklingen af den næste Superliga-spiller i OB, der er udviklet på Fyn. Energi Fyn er nemlig også sponsor af Øens Hold, hvilket er blevet markeret vidt og bredt i den her efterårssæson.

Stemmer Fra Ådalen støttes også af lytterne på obstemmer.10er.dk.

Lyt til programmet i din foretrukne podcast-afspiller eller i via afspilleren herunder:

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: