Podcast: Fodbolddirektørens plan og OB’s transferstrategi

Af Martin Davidsen
17. januar 2022

OB skal være bedst i klassen, når det handler om at få mest effekt ud af budgettet. OB skal være en sælgende klub. OB skal tilbage til den øverste del af Superligaen. Det er nogle af de budskaber, vi har hørt fra OB’s nye fodbolddirektør Bjørn Wesstrøm, der i løbet af den seneste uge har stillet op til en række interview i forskellige medier. Også hos os her i Stemmer Fra Ådalen.

I denne podcast vil vi prøve at sætte nogle af hans budskaber under lup og i perspektiv og analysere, hvordan Björn Wesströms plan for OB betyder for klubbens konkurrencedygtighed i de kommende år.

Ved mikronerne er Morten Ohm, Peter Brix og Thomas Dahlslykke. Vært er Martin Davidsen. Udsendelsen er optaget digitalt.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Albani, der netop har forlænget deres aftale med Stemmer Fra Ådalen, så den også gælder i hele 2022. Albani har en masse gode øl på hylderne til den kolde januar, ligesom der også er gode sager i Albanis webshop. Tjek det ud her.

Man kan støtte Stemmer Fra Ådalens arbejde ved at tegne et frivilligt abonnement via websitet 10er.dk. Klik her for at støtte Stemmer Fra Ådalen.

Inde på Stemmer Fra Ådalens webshop er det også stadig muligt at købe både plakater, t-shirts, bøger og kopper. Besøg Stemmer Fra Ådalens webshop her.

Stemmer Fra Ådalens jingler er lavet af Mads Julius Dyrst.

Lyt til Stemmer Fra Ådalens podcast i iTunes, Spotify, Soundcloud eller via nedenstående afspillere

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: