Podcast: Et nyt år i OB – hvad er på spil i 2022?

Af Martin Davidsen
3. januar 2022

Juleferien er forbi, og et nyt år truer. Og derfor er det også tid til en ny udgave af Stemmer Fra Ådalens podcast – den første i 2022.

Her ser panelet frem mod et nyt år i OB, hvor der allerede er sket ting og sager. Bjørn Wesstrøm er ny fodbolddirektør, Henrik Hansen har forladt klubben og Max Fenger har forlænget sin kontrakt. Og samtidig blæser en række spørgsmål i vinden. Der er derfor rigeligt at tale om i denne udgave af Stemmer Fra Ådalens podcast.

I studiet er Morten Ohm, Thomas Dahlslykke og Daniel Lerke Ramming. Vært er Martin Davidsen.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Albani, der netop har forlænget deres aftale med Stemmer Fra Ådalen, så den også gælder i hele 2022. Albani har en masse gode øl på hylderne til den kolde januar, ligesom der også er gode sager i Albanis webshop. Tjek det ud her.

Man kan støtte Stemmer Fra Ådalens arbejde ved at tegne et frivilligt abonnement via websitet 10er.dk. Klik her for at støtte Stemmer Fra Ådalen.

Inde på Stemmer Fra Ådalens webshop er det også stadig muligt at købe både plakater, t-shirts, bøger og kopper. Besøg Stemmer Fra Ådalens webshop her.

Stemmer Fra Ådalens jingler er lavet af Mads Julius Dyrst.

Lyt til Stemmer Fra Ådalens podcast i iTunes, Spotify, Soundcloud eller via nedenstående afspillere. 

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: