Podcast: (Endelig) Succes i Haderslev & Provinsklassiker Part II

Af Frederik Hestbjerg
28. april 2022

OB har halvt ben i Sydbank Pokalfinalen 2021/2022 efter at man onsdag aften hev den første sejr i hjem i Haderslev. Sejren var den første over SønderjyskE i Haderslev siden at man i 2013 vandt 5-1 – Men hvorfor skulle der gå så lang tid? Betyder sejren noget for selvtilliden? Og skal man hvile på laurbærerne?

Derudover tørner OB sammen med AGF søndag eftermiddag – Modsat sidste besøg har AGF ikke vigtige profiler i karantæne og samtidig er Jon Dagur blevet taget til nåde og må formodes at være en del af truppen. Hvordan skal OB gribe kampen an? Hvor meget rotation kan man forvente når man spiller den 3. kamp på 8 dage?

Alt dette og meget mere vender dagens panel, der består af 2 garvede panelister; Daniel Lerke Ramming og Morten Ohm

 

 

 

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Albani, der har været fast partner hos Stemmer Fra Ådalen siden sommeren 2018. Påsken står lige for døren, og vi vil derfor gerne anbefale den nye Godt Bryg Påskebryg, der er på gaden nu. Tjek Albanis webshop ud her.

Partner hos Stemmer Fra Ådalen resten  af forårssæsonen er ligeledes Energi Fyn, der er kommet med ombord i SFÅ-universet igen. Energi Fyn er også initiativtager til konceptet FynskSupport, hvor man kan støtte sin lokale idrætsklub gennem sin el- og naturgasaftale hos Energi Fyn. Hver gang man tænder for strømmen eller varmen fra sit gasfyr, går der penge til den lokale klub og dermed udvikling af den næste OB-spiller. Læs mere om FynskSupport her

 

Man kan støtte Stemmer Fra Ådalens arbejde ved at tegne et frivilligt abonnement via websitet 10er.dk. Klik her for at støtte Stemmer Fra Ådalen. Inde på Stemmer Fra Ådalens webshop er det også stadig muligt at købe både plakater, t-shirts, bøger og kopper. Besøg Stemmer Fra Ådalens webshop her.

Stemmer Fra Ådalens jingler er lavet af Mads Julius Dyrst.

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: