Podcast: Dårlig generalprøve – stor finale

Af Martin Davidsen
23. maj 2022

Det er en spændende uge, der er taget hul på denne mandag. På torsdag spiller OB pokalfinale mod FC Midtjylland i en af de største OB-kampe de sidste ti år. Hvordan står OB rustet til pokalfinalen? Hvad betyder den ærgerlige Superliga-afslutning? Og hvad vil en pokalsejr betyde for fynboerne? Det er noget af det, vi taler om i denne udgave af Stemmer Fra Ådalens podcast.

I studiet er Johan Absalonsen, Simon Stasiak og Thomas Dahlslykke. Vært er Martin Davidsen.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Albani, der har været fast partner hos Stemmer Fra Ådalen siden sommeren 2018. Påsken står lige for døren, og vi vil derfor gerne anbefale den nye Godt Bryg Påskebryg, der er på gaden nu. Tjek Albanis webshop ud her.

Partner hos Stemmer Fra Ådalen er også Energi Fyn. Energi Fyn er også initiativtager til konceptet FynskSupport, hvor man kan støtte sin lokale idrætsklub gennem sin el- og naturgasaftale hos Energi Fyn. Hver gang man tænder for strømmen eller varmen fra sit gasfyr, går der penge til den lokale klub og dermed udvikling af den næste OB-spiller. Læs mere om FynskSupport her

Man kan støtte Stemmer Fra Ådalens arbejde ved at tegne et frivilligt abonnement via websitet 10er.dk. Klik her for at støtte Stemmer Fra Ådalen. Inde på Stemmer Fra Ådalens webshop er det også stadig muligt at købe både plakater, t-shirts, bøger og kopper. Besøg Stemmer Fra Ådalens webshop her.

Udendelsen rummer også et sponsoreret element fra Bulesmart – den fynske virksomhed, der fikser din Bilka-bule for en tusse. Find Bulesmart på Facebook lige her. 

Stemmer Fra Ådalens jingler er lavet af Mads Julius Dyrst.

Lyt til udsendelsen i din foretrukne podcast-app eller herunder: 

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: