Podcast: Coolness, kunst og kæmpekampe forude

Af Martin Davidsen
8. februar 2021

Stemmer Fra Ådalens paneldebat kigger nærmere på OB’s sejr over FC Nordsjælland og ser frem mod en travl OB-uge med pokalbold og provinsbrag. Og så spøger Bashkim Kadrii i kulissen.

Hvad betyder sejren i Farum for OB? Hvad er mulighederne i pokalturneringen? Og kan Bashkim Kadrii gavne OB igen? Det er nogle af de spørgsmål, vi stiller i denne udgave af Stemmer Fra Ådalens paneldebat. Her sætter vi fokus på OB’s 2-0-sejr over FC Nordsjælland og perspektiverne herfra, inden kikkerten rettes mod en interessant uge, hvor OB både har en pokalkamp mod FC Midtjylland og en provinsklassiker mod AGF på programmet.

I panelet denne mandag er tidligere Superliga-spiller Kenneth Møller Pedersen, fodboldstatistiker Jeppe Rud Skak og tidligere OB-ungdomsspiller Morten Ohm. Vært er Martin Davidsen.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Albani, der er Stemmer Fra Ådalens faste samarbejdspartner i hele 2021 og med støtte fra crowdfundingsitet obstemmer.10er.dk, hvor de mest loyale lyttere kan betale et valgfrit beløb pr. udsendelse.

Hele programmet kan høres i din foretrukne podcast-app eller via nedenstående afspiller.

 

 

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: