Podcast: Brix & Davidsen – om Wesstrøms første tid og OB’s hylde i hierarkiet

Af Martin Davidsen
29. juni 2022

Her er et nyt format i Stemmer Fra Ådalens podcast-bibliotek. Det er med Peter Brix og Martin Davidsen som de eneste ved mikrofonerne, og det er med de store linjer på tapetet.

Meningen med det hele er et program, hvor to af Stemmer Fra Ådalens stiftere med mest OB på hjernen vender forskellige emner i universet omkring OB. Det handler ikke så meget om kampe eller specifikke spillere, men mere om strategi, kultur, udvikling og alt det andet, der foregår i tiden mellem de 90 minutter, der spilles om søndagen. Indtil videre hedder formatet slet og ret Brix & Davidsen, da vi ikke kunne finde på et mere fantasifuldt navn.

I dette første program handler det om OB’s fodbolddirektør Björn Wesström, der har været ansat i klubben i et halvt års tid og givet OB et nyt ansigt udadtil. Vi taler om Wesströms foreløbige aftryk, hans indflydelse og hvordan han kan flytte OB fremad. Desuden taler vi om OB’s plads i dansk fodbolds hierarki og fokuserer på, hvordan OB kommer tilbage på den hylde, som man tidligere har været fast beboer på. Og i det nostalgiske hjørne taler vi om en mindeværdig Toto Cup-kamp i Stockholm samt en særlig OB-spiller, der gik kold i fodboldens alvor. Alt sammen i løbet af halvanden times OB-snak fra en have i Glamsbjerg.

Peter Brix er kommunikationschef hos OB-sponsoreren Tietgen og medstifter af Stemmer Fra Ådalen med en fortid i blandt andet OB’s administration og DBU’s kommunikationsafdeling. Martin Davidsen er journalist, forfatter og redaktør og medstifter af Stemmer Fra Ådalen med en fortid hos fodboldmediet Tipsbladet og som fodboldjournalist hos en række danske og udenlandske medier.

Udsendelsen er også bragt i samarbejde med Albani, der har været fast partner hos Stemmer Fra Ådalen siden sommeren 2018. Sommerferien står lige for døren, og der er gode sager at finde i Albanis webshop. Tjek Albanis webshop ud her.

Stemmer Fra Ådalens jingler er lavet af Mads Julius Dyrst.

Lyt til programmet her: 

https://soundcloud.com/obstemmer/brix-davidsen-juni

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: