Podcast: Björn Wesström om OB’s udvikling og transferstrategi

Af Martin Davidsen
21. juni 2022

Det føles ikke længe siden, at OB’s fans spillere, stab og ledelse stod med skuffelsen malet i ansigtet på Brøndby Stadion efter en tabt pokalfinale, men nu skal skuffelsen lægges væk og nye drømme skal jagtes. En ny sæson begynder om mindre end fire uger, og derfor lægger Stemmer Fra Ådalen fra land til en ny sæson.

Det sker med et interview med OB’s fodbolddirektør Björn Wesström, der i løbet af en times samtale med vært Martin Davidsen sætter ord på flere interessante temaer. I interviewet sætter OB’s fodbolddirektør blandt andet ord på nogle af disse temaer:

  • De fire personer, der skal tegne den daglige ledelse og udvikling af OB.
  • OB’s rolle som lokalt flagskib, når det handler om integration og sammenhængskraft.
  • Det aktuelle transfervindue, hvor OB primært søger defensive forstærkninger.
  • De manglende salgsobjekter denne sommer.
  • OB’s ambitioner om at skabe et yngre hold
  • OB’s jagt på en formel samarbejdsklub i Danmark.
  • De store forskelle på Sverige og Danmark, når det handler om klub- og fankultur
  • Plus andre interessante temaer

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Stemmer Fra Ådalens tre mest loyale og trofaste partnere i form af Energi Fyn, Albani og Tømrerfirmaet JM.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Stemmer Fra Ådalens partner på specials, Tømrerfirmaet JM. Tømrerfirmaet JM er igen i år nomineret til Årets Håndværker i tømrerkategorien. Læs mere om Tømrerfirmaet JM her.

Udsendelsen er også bragt i samarbejde med Albani, der har været fast partner hos Stemmer Fra Ådalen siden sommeren 2018. Påsken står lige for døren, og vi vil derfor gerne anbefale den nye Godt Bryg Påskebryg, der er på gaden nu. Tjek Albanis webshop ud her.

Partner hos Stemmer Fra Ådalen er også Energi Fyn. Energi Fyn er også initiativtager til konceptet FynskSupport, hvor man kan støtte sin lokale idrætsklub gennem sin el- og naturgasaftale hos Energi Fyn. Hver gang man tænder for strømmen eller varmen fra sit gasfyr, går der penge til den lokale klub og dermed udvikling af den næste OB-spiller. Læs mere om FynskSupport her

Man kan støtte Stemmer Fra Ådalens arbejde ved at tegne et frivilligt abonnement via websitet 10er.dk. Klik her for at støtte Stemmer Fra Ådalen. Inde på Stemmer Fra Ådalens webshop er det også stadig muligt at købe både plakater, t-shirts, bøger og kopper. Besøg Stemmer Fra Ådalens webshop her.

Stemmer Fra Ådalens jingler er lavet af Mads Julius Dyrst.

Lyt til udsendelsen i din foretrukne podcast-app eller via nedenstående afspiller.

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: